Otkrivamo

Bez muke i odlaska kod frizera: Provereno najbolji način da ukovrdžate kosu kod kuće!

Nema potrebe za stavljenjem ulja i krema

Lepi & Zdravi
Autor:
Bez muke i odlaska kod frizera: Provereno najbolji način da ukovrdžate kosu kod kuće!
Foto: Shutterstock

Devojke sa kovrdžavom kosom žale što nemaju ravnu i obrnuto – one sa ravnom bi silno želele lokne! Međutim, nije svaka kosa pogodna za lako pravljenje lokni koje će dugo stajati i koje se neće „rasturiti“, a odlasci kod frizera nisu uvek jeftini.

Sigurno ste bezbroj puta probale da je ukovrdžate viklerima, ali ste brzo odustale kada ste shvatile da je to „čudo“ na glavi potrebno toliko dugo držati, da sa tim ne možete normalno da legnete, da spavate, da izađete iz kuće.

Uvjanje krpicama je takođe nezgodno. One jesu malo „udobnije“ od viklera, ali lokne napravljenje njima ne izgledaju uvek baš najsrećnije. Posle „tretmana“ njima kosa često izgleda raščupano, nedefinisano i morate opet da je perete kako bi se vratila u normalu.

foto: Promo

Ono što će vam omogućiti da sami napravite predivne lokne je specijalni FIGARO SA SPIRALNIM DODATKOM!!!

foto: Promo

Ovaj specijalni figaro ima keramičku presvlaku koja sprečava da kosa i suviše gori, suši se i puca. Omogućuje vam da je uvijate sami, vrlo lako, brzo i za mnogo manje novca nego što ste do sada davali na uvijanje kose.

Danas za SAMO 1.490 din možete OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručiti svoj figaro i uvek imati predivnu frizuru!

foto: Promo

Figaro se koristi kada je kosa potpuno suva i bez ikakvih dodataka na kosi. Dakle, nema potrebe za stavljenjem ulja, kremica i slično kako vam kosa ne bi gorela.

Figaro je izuzetno lak i dizajniran tako da ga nije teško držati u ruci. To će dodatno olakšati pravljenje frizure i ubrzati proces.

Danas za SAMO 1.490 din možeš OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručiti svoj figaro i imati predivne lokne kad god poželiš!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs