BUDITE LEPE I SREĆNE

Proleće zahteva posebnu negu kože i kose: Nekoliko sjajnih saveta!

Pogledajte 8 sjajnih saveta koji će vas oduševiti i omogućiti vam da obradujte sebe i vama drage osobe!

Lepi & Zdravi
Autor:
Proleće zahteva posebnu negu kože i kose: Nekoliko sjajnih saveta!
Foto: Profimedia

Hidrirano lice, bujna i zdrava kosa, lep ten, zategnuta koža je san svake žene. Brz tempo i nezdrave navike koji nam nameće savremen stil života se vrlo se negativno odražava na naš fizički izgled. Nedostatak vremena, novca ili dobrih preparata na tržištu su samo neki od razloga zbog kojih naše telo nema adekvatnu negu. Dobra vest je da je za kvalitetnu negu potrebna dobra volja i vrlo malo vremena i novca. U nastavku pogledajte 8 sjajnih saveta koji će vas oduševiti i omogućiti vam da obradujte sebe i vama drage osobe!

Zategnuto lice je ono što svaka dama želi, zar ne? Navedenu želju možete na jednostavan način ostvariti i to za samo 590 rsd! Raskošna zlatna maska-film je unikatno sredstvo za brzo i uočljivo zatezanje kože i modeliranje kontura lica, koje zahvaljujući prirodnosti i visokoj efikasnosti komponenti, koje se koriste u oblasti plastične kozmetologije, mogu Vašoj koži pružiti zaista čaroban rezultat. Patentirani kompleks „pametnih“ peptidnih molekula pruža postojan efekat podmlađivanja, zateže bore i nazolabijalne nabore, koriguje konture lica, vraća lepu, jasnu liniju brade. Zlatne alge hrane kožu dragocenim mikroelementima, povećavaju elastičnost i kompaktnost kože, pružaju licu blistav i svež ten. Zlatnu film masku možete poručiti OVDE, po ceni od 590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Smanjene pore daju licu neverovatan ten i blistav izgled! Evo na koji način možete da ih suzite: inovativnim tonikom! Aktivne komponente Еpidermist i Biophytex obezbeđuju izraženi višestruki efekat, vidljivo smanjujući pore i čineći kožu bolje hidriranom, glatkom i sjajnom. Ovaj fenomenalni tonik za smanjenje pora možete poručiti OVDE, po ceni od 730 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Beživotna kosa i ispucali krajevi, nisu nimalo privlačni, zar ne? Keratin je prirodni protein koji je glavna komponenta strukture dlake. On obezbeđuje folikulima kose hranljive materije, prekriva dlaku poput pločica i štiti je od svih loših uticaja. Maska za obnavljanje kose na bazi keratina je savršen izbor iz pomenutih razloga! Maska aktivira obnavljajući efekat, eliminiše dubinska oštećenja, daje kosi prelepu mekoću i svilenkastost. Obnavlja keratinski sloj kose, umanjuje njenu lomljivost, daje joj ekstra jačinu i čvrstinu. Masku možete OVDE poručiti, po ceni od 670 rsd za 300 ml, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima,

foto: Promo

Recite zbogom celulitu i masnim naslagama! Maska za mršavljanje sa glinom gasul i uljem crnog kumina protiv celulita je mnogim damama favorit! Intenzivan kompleks aktivnih sastojaka koji su deo maske za mršavljenje uklanja toksine iz kože i višak tečnosti, poboljšava imunitet, tonus i elastičnost kože i stimuliše cirkulaciju krvi čime ubrzava metaboličke procese unutar ćelija kože pomažući u gubitku težine i borbi protiv celulita. Vulkanska glina gasul upija toksine i prljavštinu, poboljšava tonus kože i čini kožu mekanom i baršunastom. Ulje crnog kumina povećava čvrstoću i elastičnost kože, ima antioksidantski i imunostimulativni efekat i poboljšava detoksikaciju ćelija kože. Maska može biti vaša za samo 765 rsd, poručite je OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Gusta kosa je preduslov za lepu frizuru. Uz pomoć balzama za gušću kosu, vrlo brzo ćete imati frizuru iz snova. Aktivni Baicapil™ kompleks jača koren kose, pospešuje rast kose i snabdeva je potrebnim hranljivim materijama. Kosa postaje jaka i gusta, elastičija i sjajnija, dobija na volumenu i puna je života. Za samo 420 rsd možete kupiti ovaj balzam od čak 450 ml, poručite ga odmah OVDE, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Savršeno telo? Možete ga imati! Nova kozmetička linija Idealna figura čini jedinstven kompleks proizvoda koji prirodno pomažu u sagorevanju masti i poboljšavaju čvrstinu kože. Anticelulit ulje sadrži Pro-Sveltyl kompleks i ima moćan efekat mršavljenja: nakon samo 8 nedelja korišćenja obim struka se smanjuje za do 5 cm, obim kukova se smanjuje za do 4.5 cm (* potvrđeno od strane Silab, Francuska). Anticelulit ulje možete OVDE kupiti, po ceni od 940 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Muče vas uporne bubuljice i mitiseri? Ovaj problem uspešno rešava srebrna

maska folija! Kada se nanese na kožu srebrna maska se pretvara u folijski film, čiji aktivni sastojci prodiru u duboke slojeve i doprinose ozdravljenju kože: otklanjaju upale, ubrzavaju proces zarastanja, normalizuju rad lojnih žlezda, odstranjuju suvoću i perutanje, matiraju, imaju snažno profilaktičko antimikrobno dejstvo. Masku možete poručiti OVDE, po ceni od 590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

“Pharmacos Dead sea” linija na bazi 20 minerala sa dna Mrtvog mora ima liniju dnevnih i noćnih krema za lice i vrat (45+ i 55+). Ove sjajne kreme možete da pogledate OVDE, a njihova cena je sjajna: 750 rsd! Rezultat korišćenja ovih krema je ojačana i obnovljena koža iznutra, koža narednog jutra izgleda primetno mlađa: bore se smanjuju, konture lica se učvršćuju, ten postaje nežan, svež i blistav.

foto: Promo

* Još sjajnih preparata, po fantastičnim cenama, možete pronaći OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs