Priznala

Lepa Brena kroz suze otvorila dušu: Progovorila o odnosu sa Bobom!

Pevačica je istakla da su se u periodu dok je bila u bolnici između njih rodile potpuno nove emocije i da je on čovek da kog je uvek mogla da se osloni
Vip priča
12:04h Autor:
Lepa Brena kroz suze otvorila dušu: Progovorila o odnosu sa Bobom!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Folk pevačica Lepa Brena istakla je da joj je suprug Boba Živojinović bio najveća podrška kada je polomila ruke i da su se tada među njima rodile potpuno nove emocije.

Brena je gotovo kroz suze i drhtavim glasom počela da priča kako je izgledao taj period.

Kako su Boba Živojinović i sin Stefan dočekali Brenu u Americi, pogledajte OVDE.

"Boba je spavao pored mene na stolici. Dođe mi da se rasplačem. Znate, ili imate nekog ko vam je životni prijatelj ili ga prosto nemate. Neće baš svako da leži pored vas i da spava u stolici, da vam pridržava kašiku i da vas hrani, da vam sprema... Jako mi je teško dok pričam (plač)... Postoji mnogo stvari u kojima se on i ja zaista razilazimo i oko kojih se raspravljamo, ali imati partnera koji živi za vas i koji diše za vas, imati takvu vrstu požrtvovanosti - to nema cenu" - rekla je Brena, a zatim je dodala:

"Boba je jak i uvek sve drži u sebi. Nikada nije rekao: „Znaš šta, ja ne mogu više! Ja sam pukao!“. Uvek je bio tu. Sve dok mene ne postavi na noge i dok ne vidi da sam ja dobro, on nigde ne ide. Tek kada ja počnem da se svađam, on kaže: „Znaš šta, vidim da si ozdravila. Idem ja sada da se posvetim malo sebi". Ili ste borac ili niste. Ja padnem, ustanem, obrišem kolena, stavim zavoj i krenem dalje. Imam porodicu, posao, publiku... imam toliko razloga da budem srećna" - rekla je Brena, kojoj se ruke nisu još uvek u potpunosti oporavile.

OVDE otkrijte kakv ultimatum je Lepa Brena postavila Bobi - imaš rok do Nove godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs