Jedna od najlepših žena na svetu

Kreacija dostojna kraljice Ranije: Pariz je bio oduševljen! (FOTO)

Nije tajna da je ova kraljica ljubiteljka kreacija svetski poznatog libanskog dizajnera Elija Saba, a upravo je njegove komade iz najnovije kolekcije izabrala za posetu Francuskoj
Star look
15:26h Autor:
Kreacija dostojna kraljice Ranije: Pariz je bio oduševljen! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 3 Foto: AP

Armanijeva muza, jordanska kraljica Ranija zahvaljujući svom plemićkom držanju i manekenskom izgledu važi za jednu od najlepših žena na svetu. Ova kraljica je od početka stupanja na svoju dužnost uzburkala konzervativni deo svoje zemlje pre svega socijalnim aktivizmom, ali ništa manje ni modernim stilom bez tradicionalnog pokrivanja glave.

Tokom decenije svoje vladavine, Ranija je postala ikona stila, a njen istančan modni ukus neretko se upoređuje sa princezom Dajanom - jednostavan, ali vrlo moderan. Nije tajna da je ova kraljica ljubiteljka kreacija svetski poznatog libanskog dizajnera Elija Saba.

Upravo je njegove komade iz najnovije kolekcije Ranija izabrala za posetu Francuskoj. Za svečanu večeru je odabrala haljinu boje trule višnje sa asimetričnim detaljima.

Izgled je upotpunila štiklama iz kolekcije za

jesen/zimu 2014. godine njenog omiljenog dizajnera, koje su napravljene od jagnjeće kože, sa otvorenim prstima i čak 11.5 centimetara visokim potpeticama.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs