Sreća je u malim stvarima

Iz 185 kvadratnih metara prešla u samo 8: Postala srećnija i pokrenula biznis! (VIDEO)

Putovanje u Gvatemalu je promenilo život Di Vilijams, jer je tamo pomagala u izgradnji lokalnih škola i shvatila da je njena kuća prevelika za nju i da joj nije potrebna
Enterijer
02:52h Autor:
Iz 185 kvadratnih metara prešla u samo 8: Postala srećnija i pokrenula biznis! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

Di Vilijams je nekada živela u kući površine 185 kvadratnih metara koja je imala čak tri spavaće sobe. Međutim, putovanje u Gvatemalu joj je promenilo život, jer je tamo pomagala u izgradnji lokalnih škola i shvatila da je njena kuća prevelika za nju i da joj nije potrebna.

http://www.youtube.com/watch?v=KSGvBJEoNv8
drastično promeni
stil života solarne panele

Stan u plakaru - nećete verovati šta sve može da stane u 8 kvadratnih metara! (FOTO, VIDEO)

Ona je u Portlandu, u američkoj državi Oregon, 3 meseca gradila svoj novi dom, a onda ga je zakačila za kamion i dovezla u dvorište svojih prijatelja u Vašingtonu. Putovala je 7 godina bez prestanka, ali u poslednje dve godine je odlučila da zaustavi svoje točkove.

OVDE pogledajte kako izgleda kuća od prozora - prelep pogled zahvaljujući maksimalno iskorišćenom starom materijalu! (FOTO, VIDEO)

Njena nova kuća površine 8 kvadratnih metara predstavljala je početnu ideju za otvaranje sopstvene kompanije koja se bavi stvaranjem minijaturnih kuća i ostalih stvari i prostora koje odgovaraju dimenzijama ljudskog tela.

Iako je na početku bilo teško da "puzi" u novoj kućici, vremenom se privikla na malo stvari i počela je da svoje fotografije smatra običnim papirima. Skroman i praktičan dom učinio ju je srećnom i shvatila je da je to jedino što joj je potrebno za život.

OVDE pročitajte kako da sredite kuću uz pomoć pravila 4 kutije - oslobodite se nereda i nepotrebnih stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs