sTIGLA KOLEKCIJA "ćAO, KIM"

KARDAŠIJAN ERA NASTUPILA U IMIDŽU DOLČE I GABANE: Kim lično dizajnirala za njih, a svaki model je bukvalno ONA

Galerije
17:30h Autor:
1 / 19 Foto: Profimedia

Brend Dolče i Gabana poznat je po pomerenju granica kada su u pitanju novi modni trendovi. Uvek priredi inovativne kreacije za kojima mnoge dame polude. Ovog puta kolekciju za proleće/leto 2023. godine čuveni dvojac dizajnirao je sa starletom Kim Kardašijan, koja nosi simboličan naziv "Cao, Kim". Zato nije uopšte neobično što se podigla neverovatna pompa u vezi šou programa na Nedelji mode u Milanu.

Međutim, mnoge je začudila ova saradanja, jer je dobro poznato da osnivači kultnog modnog brenda i nisu imali baš lepo mišljenje o najpoznatijoj rijaliti zvezdi. Sa druge strane, Kim je doživela veliku tansformaciju , drastično je smršala, te se zbog toga nalazi u žiži interesovanja. Gde god se pojavi, prate je paparaci, svakodnevno puni stranice novina.

Takođe, na svim nedavnim dešavanjima se neretko pojavljivala baš u kreacijama Stefana i Domenika, koji su izgleda htela da iskoriste njenu trenutnu povećanu popularnost. Postavlja se pitanje da li im je zaista bila potrebna promocija jedne starlete kako bi pospešili prodaju...? A šta se zaista krije iza ove saradnje, ostaje nam da vidimo...

Modni pečat slavne plavuše bio je i više nego prisutan u celoj kolekciji - od super uskih korseta do rastegljive likre, pripijenih haljina i kombinezona, te zavodljive čipke i prozirnih materijala, a većina komada jasno asocira na ono što je Kim nosila u brojnim javnim angažmanima. Dominantne su crna i srebrna boja, kao i leopard print.

Koji model se vama najviše dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs