saznajte više

KIM KARDAŠIJAN KUPILA KUĆU OD SINDI KRAFORD: 70 miliona dolara za ovaj RAJ njoj je bilo - NIŠTA

Nakon razvoda od Kanje Vesta, Kim je odlučila da promeni i kuću za koju je očigledno vežu sećanja na propali brak sa reperom.

Galerije
Autor:
1 / 18 Foto: Profimedia

Kim Kardašijan je upravo platila 70 miliona dolara za vilu na obali okeana u Malibuu.

Kuća je nekada bila u vlasništvu Sindi Kraford i njenog supruga Rande Gerbera, koji su je 2018. prodali za 45 miliona dolara menadžeru hedž fonda Adamu Vajsu. Vajs ga je vrednovao u martu za neverovatnih 99,5 miliona dolara, a kasnije ga je smanjio na 90 miliona dolara, ali je na kraju prihvatio ponudu od Kim - 70,45 miliona dolara.

Smeštena na parceli od 3,18 hektara, glavna kuća ima 7.450 kvadratnih metara i sadrži 4 spavaće sobe i 5,5 kupatila. Prema navodima, to je veoma privatno imanje pored plaže u okruženju nalik parku sa gomilom drveća, panoramskim pogledom na okean i stazom do plaže.

Dugačak prilaz prolazi pored teniskog terena do renovirane kuće na 2 sprata. Glavni sprat nudi sobu sa kliznim staklenim vratima od poda do plafona sa panoramskim pogledom, prostorom za sedenje i trpezariju, sobom za gledanje TV, kuhinjom sa ostrvom, šankom za doručak i velikim kaminom.

Glavni apartman sa pogledom na okean ima kamin, prostor za sedenje, 2 odvojena kupatila nalik na spa i garderobne ormare koji se nalaze na 2. nivou zajedno sa 2 spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom sa privatnim ulazom.

Tu je i garaža za 3 automobila sa velikim parkingom za goste.

Ova kuća se mnogo razlikuje od one koju je Kim zajedno sa svojim bivšim mužem, Kanjeom Vestom godinama gradila, i za koju su mnogi rekli da je izglela kao muzej i nije prikladna za odrastanje njihovo četvoro dece, jer je bila potpuno prazna, uređena u strogom minimalizmu.

Izgleda da je Kim sada okrenula drugi list i odlučila da svojoj deci priušti topliji dom, daleko od očiju javnosti.

Kako vam se dopada nova kuća poznate starlete?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs