Šta li će otac reći?

Uhapšen sin Šona Pena: Nakon odvikavanja, opet uhvaćen sa drogom! (FOTO)

Policajac ih je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja i primetio njihovo neobično ponašanje

Vip roditelji
11:54h Autor:
Uhapšen sin Šona Pena: Nakon odvikavanja, opet uhvaćen sa drogom! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Sin Šona Pena i glumice Robin Vrajt, Hoper i njegova devojka Uma von Vitkemp uhapšeni su u Nebrasci. Naime, policija ga je zaustavila zbog saobraćajnog prekrašaja, a onda su primetili da su u autu imali 14 grama marihuane, tri grama pečurki i četiri amfetamina, tableta koje se dobijaju na recept zbog poremećaja pažnje i hiperaktivnosti, a izazivaju euforiju.

– Policajac ih je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja i primetio njihovo neobično ponašanje. Posumnjao je da su pod uticajem droge te je odlučio da pretraži njihov automobil – rekao je izvor za strane medije.

1 / 2 Foto: Shutterstock

Dodao je kako su Hopera uhapsili zbog posedovanja marihuane, a Umu zbog amfetamina dok se oboje terete za pečurke. Hoper Pen, koji se bavi glumom kao i njegovi roditelji, svojevremeno je rekao kako mu je “gruba ljubav” njegovog oca Šona pomogla da se reši zavisnosti od droge.

– Koristio sam mnoge stvari, ali met je bio glavni jer me je spuštao. Otišao sam na odvikavanje, jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: “Izaberi lečenje ili klupu na autobuskoj stanici”. Našalio sam se kako želim samo krevet – rekao je tada Hoper koji je počeo da se drogira nakon razvoda svojih roditelja 2010. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs