Evo kog pola je beba

Kejt Hadson iznenadila sve: Ovako je celom svetu otkrila da je trudna! (VIDEO)

U opisu videa Kejt je napisala da joj nikada nije bilo više muka i da, ako ju je neko video raspoloženu, da je to sve laž

Vip roditelji
11:02h Autor:
Kejt Hadson iznenadila sve: Ovako je celom svetu otkrila da je trudna! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Iznenađenje! Kejt Hadson je trudna i očekuje devojčicu, a to je otkrila celom svetu preko svog Instagram naloga. Glumica je postavila video na kom se vidi otkrivanje pola bebe: Kejt, njen dečko i dva sina na snimku drže crne balone i probuše ih u isto vreme, iz balona izlaze roze konfete i baloni, a oni se raduju.

U opisu videa Kejt je napisala da joj nikada nije bilo više muka i da, ako ju je neko video raspoloženu, da je to sve laž. Takođe se izvinila fanovima što je nisu viđali po društvenim mrežama, ali ju je mučnina sprečila da bilo šta radi.

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Dodala je da se trudila da krije trudnoću, ali više nije mogla. "Veliki je izazov da se sakrije i iskreno, mnogo je veći napor da se trudnoća krije nego da je objavi. Moja deca, Deni, ja i cela naša porodica smo jako uzbuđeni! Devojčica je na putu!"

Hadson je nedavno spomenula da želi da ima još dece sa svojim dečkom Denijem Fudžikavom. U martu je izjavila da još nije gotova i da bi bilo lepo kada bi dobila devojčicu. Glumica već ima dvoje dece Rajdera (14) i Bingama (6).

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs