PORODICA ZA POŽELETI

ONI SU SAVRŠENA PORODICA I MILINA IH JE VIDETI: Klinci Ane Kurnjikove i Enrikea Iglesijasa su totalni HIT!(FOTO)

Deca Ane Kurnjikove i Enrikea Iglesijasa oduševili fanove širom sveta

Vip roditelji
Autor:
ONI SU SAVRŠENA PORODICA I MILINA IH JE VIDETI: Klinci Ane Kurnjikove i Enrikea Iglesijasa su totalni HIT!(FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je zvanično na odmoru, Enrike Iglesijas ima pune ruke posla. Ali, ne žali se. A i zašto bi kada vreme provodi u najboljem mogućem društvu, sa svojim mališanima. Istini za volju, nije jednostavno voditi računa o troje male dece: blizanci Lusi i Nikolas na jesen će napuniti četiri godine, dok najmlađa Maša ima samo godinu i po dana.

Slavni Španac i njegova lepa supruga, bivša ruska teniserka Ana Kurnjikova važe za izuzetno brižne i posvećene roditelje, a njihovi profili na „Instagramu“ krcati su objavama iz porodičnog albuma.

Deca Ane Kurnjikove i Enrikea Iglesijasa vode glavnu reč...

Izgleda da je u podeli zaduženja oko dece Enrikeu pripala „obaveza“ da smišlja načine kako da što zabavnije provedu dan, a budući da su letnje vrućine u zamahu, kao najbolja ideja izdvojila se ona o izlasku na otvoreno more u brodiću.

Po izrazu Nikolasovog lica reklo bi se da nije previše zadovoljan tatinim izborom, ali zato njegova sestrica nije krila sreću što je dobila naočare za sunce u obliku srca.

Sve u svemu, može se zaključiti da bivša teniserka i slavni pevač imaju skladnu porodicu i da su stvorili život iz snova.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs