PORODICA IZNAD SVEGA

GLUMAC JE U SREĆNOM BRAKU VEĆ GODINAMA, SA ŽENOM KOJU NIKADA NISMO VIDELI: Evo šta mu je Sara strogo zabranila!(FOTO)

Nenad Jezdić je poznat kao veoma tradicionalan čovek, a brak i porodica za njega su svetinja.

Celebrities
Autor:
GLUMAC JE U SREĆNOM BRAKU VEĆ GODINAMA, SA ŽENOM KOJU NIKADA NISMO VIDELI: Evo šta mu je Sara strogo zabranila!(FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Naš poznati glumac Nenad Jezdić, član ansambla Atelje 212, je godinama u srećnom braku sa suprugom Sarom, sa kojom ima čak četvoro dece - tri ćerke i najmlađeg sina Tadiju.

Lepša polovina popularnog glumca se nikad ne pojavljuje u javnosti. Ona se nikada ne slika, čak svog supruga ne prati ni na javne događaje i premijere njegovih filmova i predstava. Tako da je Saru malo ko ikada video. Nenad izbegava da o supruzi govori i za medije, ali je u nekoliko navrata istakao da mu je porodica najveća snaga.

Svi koji ga poznaju tvrde da je Jezdić veoma posvećen porodici, da je požrtvovan muž i otac i da je porodica ono što mu daje snagu i u životu i u profesiji.

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim - objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

Glumac je svojevremeno objasnio da Sara ni po koju cenu ne želi da se eksponira, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prestonici.

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim - to mi je zabranjeno. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs