Nova dokumentarna serija otkriva

Bizarne navike princa Čarlsa procurele u javnost: Svakog dana maltretira poslugu ovim zahtevima!

Posluga ga potajno zove "opsednuti princ"

Vip priča
Autor:
Bizarne navike princa Čarlsa procurele u javnost: Svakog dana maltretira poslugu ovim zahtevima!
Foto: Profimedia

Najstariji sin kraljice Elizabete, princ Čarls, kao i ostali članovi kraljevske porodice, neprestano je pod lupom javnosti, a ono što će izazvati dodatnu pažnju jeste novi dokumentarac koji sadrži svedočanstva posluge kraljevske palate, koja tvrdi da je Čarls najzahtevniji član porodice sa neobičnim i bizarnim zahtevima.

Nova dokumentarna serija pod nazivom "Služenje kraljevstva: Unutrašnjost Firme" uskoro izlazi, a oko nje se već podiže prašina zbog navoda koji će ugledati svetlo dana. Serija navodno prikazuje pravo lice 69-godišnjeg princa Čarlsa, koji, kako tvrdi posluga, traži pomoć oko baš svega, a njegovi ostali zahtevi toliko su bizarni da će šokirati javnost.

Među poslugom je Čarls čak dobio podrugljivi nadimak - opsednuti princ.

"Njegova pidžama treba da bude ispeglana svakog jutra nakon što se probudi, pertle od cipela se svaki put nakon nošenja vade i stavljaju pod gvozdenu podlogu kako bi bile ravne. Kada u kupatilu mora da bude u tačno određenom položaju, a temperatura vode mora uvek da bude identična", otkrio je Pol Barel, bivši batler princeze Dajane, koji je takođe jako dobro bio upoznat sa zahtevima princa.

Princeza Dajana je u javnosti uvek išla pognute glave: Razlog je konačno otkriven!

foto: Profimedia

Njegovi zahtevi idu toliko daleko da posluga mora da mu stavlja pastu za zube na četkicu i to u meri od tačno 2,5 centimetra. Barel je zbog "opsednutog" princa čak morao da kopa po smeću.

"Jednom prilikom nazvao me je iz svoje kancelarije i rekao da mu je pismo od kraljice slučajno upalo u korpu za smeće. Hteo je da lično dođem i izvadim ga iz kante u kojoj su bili samo papiri", otkrio je Barel.

Ovo nije prvi put da je osoblje progovorilo o lošim navikama kraljevskog naslednika. I ranije se govorilo o njegovom razmaženom ponašanju.

Procurelo je i da Čarls menja garderobu čak pet puta dnevno, na sva putovanja nosi svoju dasku zawc šolju, a na neke od prijema i zabava donosi svoju hranu.

Kejt Midlton: Jednu stvar stalno ponavaljam svojoj deci! (FOTO)​​​​​​​

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs