Buran život glumačke legende

Sve ljubavi Berta Rejnoldsa: Kroz život mu prošle najlepše žene, o svima je pričao, ali o jednoj je do smrti odbijao i reč da kaže! (FOTO)

Njena iznenadna smrt šokirala je glumačku legendu i naterala da nikada u životu ne kaže ni reč o vezi s njom

Vip priča
12:13h Autor:
Sve ljubavi Berta Rejnoldsa: Kroz život mu prošle najlepše žene, o svima je pričao, ali o jednoj je do smrti odbijao i reč da kaže! (FOTO)
Foto: Profimedia

Smrt legendarnog glumca Berta Rejnoldsa (11.02.1936. - 06.09.2018) potresla je ceo svet.

Od njega se opraštaju porodica, prijatelji i mnogobrojni fanovi, a mi se prisećamo svih ljubavi slavnog zavodnika za koje je javnost uspela da sazna.

Tada mladi glumac u usponu, 24-godišnji Rejnolds verio se 1960. godine sa "kraljicom vriska", glumicom Lori Nelson.

Glas anđela, srce deteta, velika tragedija: Strašan kraj pevačice kojoj su moral i religija bili na prvom mestu! (FOTO)

Tri godine kasnije su raskinuli, a posle samo tri meseca oženio je britansku glumicu Džudi Karne. Brak je trajao dve godine, a razvod su obeležili besni ispadi i jedne i druge strane.

1970. godine Rejnolds je upoznao švedsku lepoticu Inger Stevens. Ona se ubila iste godine, dok su još uvek bili u vezi, a glumac je do svoje smrti odbijao da priča o njoj.

Rigo Janči: Najlepši kolač na svetu nastao je u čast najveće zabranjene ljubavi! (RECEPT)

Naredne godine, kada mi je bilo 35, Bert je započeo aferu sa pevačicom Dinom Šor, koja je tada imala 54 godine, pa je razlika u godinama izazvala skandal. Raskinuli su četiri godine kasnije, a u svojoj autobiografiji koju je napisao 1994. godine, Rejnolds se i dalje s ljubavlju sećao pevačice:

"Bio sam tako prokleto srećan što sam bio s njom", napisao je glumac.

Nedugo nakon raskida, Bert Rejnolds počeo je tajno da se viđa sa Lornom Luft, ćerkom slavne Džudi Garland, a upoznali ih je njena polusestra Lajza Mineli. Kada je javnost saznala za romansu, tablodi su bili puni naslova o tome kako je Rejnolds zapravo ostavio Dinu Šor zbog tada dvadesetogodišnje Lorne.

Najpoznatija propast u istoriji kulture: Bogati i omiljeni pisac koji je zbog ljubavi sa muškarcem umro u samoći i siromaštvu!

Nedugo nakon ovog ljubavnog skandala, glumac je zaveo tenisku zvezdu Kris Evert, ali ona ga je ostavila i udala se za kolegu i tada najboljeg britanskog tenisera Džona Lojda.

"Ona mi se još uvek veoma dopada", rekao je Rejnolds nakon što se Kris udala.

Ipak, glumac nije dugo tugovao i već 1975. godine ludeo je od ljubavi za Katrin Danev, sa kojom je tada snimao film.

Starala se o bolesnoj majci 40 godina, ostala prerano bez ljubavi svog života: Jednu odluku nikad nije prebolela! (FOTO)

Ali, već naredne godine je "odlepio" za Sali Fild, sa kojom je 1976. igrao u filmu Smokey and the Bandit, po kojem ga mnogi najbolje i pamte. Ljubav je potrajala 5 godina, a Rejnolds je kasnije uvek govorio da je Sali bila "ljubavna afera njegovog života".

Pisali su joj ljubavna pisma, ubijali se zbog neuzvraćene ljubavi: 14 činjenica o doslovno neprocenjivoj Mona Lizi koje sigurno niste znali!

Iako su svi mislili da se glumačka legenda nikada neće oženiti, 1988. godine ipak je stao na ludi kamen - očarala ga je seks bomba sedamdesetih Loni Anderson. Ova ljubav, tokom koje su usvojili sina Kvintona, trajala je pet godina i završila se jednim od najozloglašenijih razvoda svih vremena.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs