Šokantno

Sam i ostavljen: Bali-bega prevarila verenica

Turski glumac Burak Ozdživit, poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", ostavio je dugogodišnju devojku sa kojom je planirao venčanje jer se tajno viđala sa drugim
Vip priča
19:26h Autor:
Sam i ostavljen: Bali-bega prevarila verenica
Foto: Kurir/arhiva

Turski glumac Burak Ozdživit, poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", ostavio je dugogodišnju devojku sa kojom je planirao venčanje jer se tajno viđala sa drugim.

Kolege su Bali-begu priredili iznenađenje za 29. rođendan, ali je utučeni glumac odustao od provoda i otišao kući. Glumca, koji se proslavio kao Bali-beg Malkočoglu, neustrašivi osmanski ratnik u seriji “Sulejman Veličanstveni”, u javnosti već dugo nije viđen sa verenicom Cejlan Čape (27).

O raskidu je počelo da se priča kada su manekenku, ćerku turske dizajnerke, snimili kako se grli sa drugim muškarcem u diskoteci.

"Na početku veze su imali problema jer je Cejlan bila ljubomorna na Burakovu popularnost i obožavateljke koje su ga proganjale. Situacija se poslednjih meseci promenila. Udaljili su se jer je Cejlan stalno izlazila", naveli su prijatelji.

Dok je Burak samovao za rođendan, manekenka se provodila. Burak se zbog previše posla još nije iselio iz vile u Istanbulu u kojoj je živeo sa verenicom, a navodno će se uskoro vratiti u roditeljski dom.

"Raskid je iznenadio i njegovog oca jer zna koliko se Burak trudio da se dopadne porodici svoje verenice. Nisu ga hteli za zeta jer je odrastao u siromašnoj porodici" - kažu prijatelji bivšeg para.

Burak će se, dodaju, posle raskida posvetiti poslu. Osim što snima seriju “Karadaji”, Bali-beg često radi i u luksuznom restoranu koji je nedavno otvorio u centru Istanbula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs