Veliki gubitak

Draganu Nikoliću danas bi bio rođendan: Zbog velike tragedije glumac ga nije slavio! (FOTO)

Na današnji dan 1942. rođen je Dragan Nikolić. Ipak, da je živ, u njegovom domu danas ne bi bilo ni torte ni proslave jer, zbog jednog tragičnog događaja, naš veliki glumac rođendan - nikada nije slavio!

Vip priča
18:46h Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Život Dragana Nikolića obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu.

 

Naime, na današnji dan, 20. avgusta i baš na rođendan Dragana Nikolića, umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

 

Gubitak rođenog brata ga je potpuno promenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio…

 

Ovako je Dragan Nikolić recitovao Plavu grobnicu: I kamen bi zaplakao! (VIDEO)

foto: Kurir / Dragan Kadić

"Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, samo smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje", govorio je Dragan Nikolić.

 

Nakon toga, Draganu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

 

Do kraja života je istica da su te tri smrti obeležile njegov život.

 

Pre 10 godina Dragan Nikolić je izjavio: Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...