Narod ih obožava

Kamila Parker proslavila 71. rođendan: Pucnji u čast vojvotkinje i neobična torta! (FOTO)

Kraljevski par je prvo posetio Sent Meri, najveće ostrvo na Sili ostrvima, a u čast rođendana vojvotkinje od Kornvola začuli su se tako jaki pucnji, da su svi, uključujući i Kamilu i Čarlsa, zapušili uši

Vip priča
Autor:
Kamila Parker proslavila 71. rođendan: Pucnji u čast vojvotkinje i neobična torta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kamila Parker, vojvotkinja od Kornvola i supruga princa Čarlsa proslavila je 71. rođendan, i to usred kraljevske turneje.

Naime, Kamila i Čarls trenutno se nalaze u godišnjem trodnevnom obilasku svog vojvodstva - Kornvola.

Potpuno neočekivana kombinacija: Megan Markl oduševila i iznenadila izborom haljine! (FOTO)

foto: Profimedia

Juče su sleteli na Sili ostrva, gde su napravili prelepe zvanične fotografije, a građani su ih pozdravili mahanjem, buketima cveća, ali i tortom od šargarepe za slavljenicu, budući da je poznato da Kamila i Čarls obožavaju slatkiše sa ukusom ovog povrća.

Oduševljena Kamila oduvala je svećice i zamislila želju, a zatim isekla tortu na kojoj je pisalo "Srećan rođendan, madam".

foto: Profimedia

Inače, madam je propisan izraz kojim se možete obratiti ženskim članovima kraljevske porodice, pored izraza Vaše veličanstvo.

Kraljevski par je prvo posetio Sent Meri, najveće ostrvo na Sili ostrvima, a u čast rođendana vojvotkinje od Kornvola začuli su se tako jaki pucnji, da su svi, uključujući i Kamilu i Čarlsa, zapušili uši.

Da li će Hari i Megan i ovu tradiciju preokrenuti: Britanska kraljevska porodica sa svadbene torte uvek čuva vrh, evo zašto!

foto: Profimedia

Nakon obilaska, par je svratio u jedan restoran, odakle se Kamila zaputila u Društvenu fondaciju Kornvola, koja je obeležavala 15 godina postojanja. Tamo je ponovo počašćena još jednom rođendanskom tortom i lepim željama.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs