pročitajte

Žena Vila Smita javno progovorila: Bila sam zavisna od seksa! (FOTO)

Glumica je u nedavnom intervjuu otkrila kako se u prošlosti borila sa zavisnošću od seksa, ali i o alkoholu i vežbanju

Vip priča
Autor:
Žena Vila Smita javno progovorila: Bila sam zavisna od seksa! (FOTO)
Džejda Pinket Smit, Foto: Profimedia

Džejda Pinket Smit danas je srećno udata za Vila Smita i majka je dvoje dece, ali znamo da je imala zaista burnu prošlost obeleženu majčinom zavisnošću od heroina i alkoholizma. Međutim, u videu u sklopu svoje Fejsbuk serije "Red Table Talk" otkrila je i više od toga: kako se borila sa zavisnošću od seksa i vežbanja.

Kako sama kaže, njene zavisnosti su "skakale" oko nje i menjale se, dok je za seksualnu poprilično sigurna da ju je imala, iako nikada nije potražila pomoć stručnjaka; "Kada sam bila mlađa, definitivno mislim da sam imala neku vrstu seksualne zavisnosti, mislila sam da se sve može rešiti seksom."

Ali isto tako, glumica je otkrila kako je tip "ponavljača" - sve što joj se sviđa voli da isprobava do krajnjih granica što je često odvuče u zavisničko ponašanje. Ipak, uspeva da ga raspozna i kontroliše pre nego što postane zaista opasno za nju.

U trenu kada shvati da preteruje, kaže, jednostavno prestane s tim: "Bitno je nadzirati svoje ponašanje. Jer, recimo, želiš da imaš dosta seksa to je super. Ali zašto to toliko želiš? Na takva pitanja trebaš da pripaziš."

Ovo nije prvi put da je glumica progovorila o svojoj zavisnosti, to je uradila i ranije u jednoj od epizoda "Red Table Talk-a", u razgovoru sa svojom majkom i svojom ćerkom.

Tada je otkrila da je imala zavisnost i od seks igračaka - koja se dogodila nakon što je prekinula svoju zavisnost od seksa i prestala da se viđa sa muškarcima. U jednom trenu shvatila je da ni to nema smisla jer bi imala "po pet orgazama dnevno".

Džejda je svoju seriju pokrenula u maju na društvemoj mreži Fejsbuk, a gledaju je milioni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs