pročitajte

Heder Loklir pokušala da se ubije: Nekada prelepa glumica danas se bori sa demonima! (FOTO)

Bivša holivudska zvezda ponovo se slomila. Član porodice pozvao je hitnu pomoć nakon što u je našao dezorjentisanom stanju dok izbezumljeno traži pištolj po kući kako bi se ubila. Policajci su brzo reagovali i 56-godišnju Heder Loklir odvezli u bolnicu

Vip priča
Autor:
Heder Loklir pokušala da se ubije: Nekada prelepa glumica danas se bori sa demonima! (FOTO)
Heder Loklir, Foto: Profimedia

Samo nekoliko meseci nakon što je zvezda uhapšena zbog porodičnog nasilja prema svom dečku Krisu Hejzeru i napada na policajce, Heder Loklir opet je doživela slom što nije čudno budući da je 56-godišnjakinja već duže vreme zavisna od lekova i alkohola.

Nakon što je puštena iz pritvora, glumica je provela puna dva meseca na rehabilitaciji, pa nije viđena u javnosti sve do sastanka lečenih alkoholičara na koje je počela da odlazi. Heder Loklir je više puta bila hospitalizovana jer je mešala alkohol sa tabletama, u nekoliko navrata je pokušala da se reši zavisnosti od alkohola, ali bezuspešno.

Bila je mlada, lepa, talentovana i pred njom blistava karijera. Ali niz loših odluka i brakova kao i brojne zavisnosti odveli su je u propast. Primetio ju je i veliki producent Aron Speling pa ju je angažovao u 'Dinastiji', a kasnije i seriji 'Melrose Place'. Pored svega, ljubila je i neke od najvećih svetskih rok-zvezda Tomi Lija i Ričija Samboru, s kojim je dobila ćerku Avu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs