Nikada prežaljeni

Bila bi joj 26. godišnjica braka sa ljubavlju života: Tužno sećanje manekenke na slavnog supruga! (FOTO)

Iako je u januaru obeležena druga godišnjica otkako je preminuo legendarni pevač Dejvid Bouvi, uspomena na njega ne bledi. Njegova udovica, slavni supermodel Iman, na svom Tviter profilu objavila fotografiju na dan kada bi, da je on još uvek živ, proslavili 26. godišnjicu braka

Vip priča
Autor:
Bila bi joj 26. godišnjica braka sa ljubavlju života: Tužno sećanje manekenke na slavnog supruga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na svom Tviter profilu, jedan od supermodela 90-ih, Iman Abdulmadžid, objavila je fotografiju iz prošlosti - sa svog venčanja. Reklo bi se, slika kao slika, ali sve ima drugačije značenje kada je poznato da je njen suprug bio nikada prežaljeni Dejvid Bouvi, s kojim je u utorak 24. aprila trebalo da proslavi 26. godišnjicu braka.

Zato je 62-godišnja Iman na svoj način obeležila taj poseban dan. Građansko venčanje održano je 1992. godine u švajcarskoj Lozani: Dejvid Bouvi je bio elegantan u crnom odelu, dok je Iman, umesto venčanice, obukla belo odelo.

Prekinula ćutanje: Zašto se bivša žena Dejvida Bouvija odrekla njihovog sina? (FOTO)

foto: Profimedia

Bilo je to intimno venčanje, nedaleko od njegovog dvorca, kojem je, osim njih, prisustvovalo tek dva svedoka, kao i matičar. O njemu se saznalo nedelju dana kasnije, a nekoliko meseci posle proslavili su venčanje u Firenci, gde su pristigli njihovi najbliži prijatelji i porodica.

Čudo starog afričkog verovanja: Kako je famozna Iman zatrudnela sa 45 godina!

foto: Profimedia

Dejvid Bouvi preminuo je u januaru 2016. godine, nakon što se u tajnosti borio s rakom jetre. Nakon njegove smrti, Iman se povukla iz javnosti i trebalo joj je nekoliko meseci da uopšte izađe iz svog doma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs