Nezaustavljivi

Šta god da dodirnu, pretvori se u zlato: Na čemu će sve Obame zaraditi čitavo bogatstvo! (FOTO)

Ove godine Obame će ubirati plodove svog rada. Uskoro bi trebalo da krene serija inspirisana njihovim životima, a u novembru će izaći memoari Mišel Obame koji su njena svojevrsna ispovest

Vip priča
19:58h Autor:
Šta god da dodirnu, pretvori se u zlato: Na čemu će sve Obame zaraditi čitavo bogatstvo! (FOTO)
Foto: AP / Charles Rex Arbogast

Bivši predsednik SAD Barak Obama i njegova supruga Mišel u ozbiljnim su pregovorima s Netflixom, tvrde New York Times i CNN.

Čak 118 miliona pretplatnika Netflixa moći će iz prve ruke da saznaju detalje iz života jednog od najomiljenijih parova Amerike.

Razuzdana Obamina ćerka: Zbog Malije prva američka porodica nema mira! (FOTO)

Neki govore da će se Barak pojaviti samo kao moderator i da će se serija zapravo zasnivati na pričama iz života prve dame. Ali, jedno je sigurno - Obame neće kritikovati rad novog predsednika Donalda Trampa, nego će se bazirati na vrlo inspirativnim ličnim pričama. Iako detalji serije treba da se finaliziraju, svima je jasno da će uz bivšeg predsednika biti angažovana i njegova supruga Mišel.

Tramp još jednom dokazao da ne zna za džentlmenske manire: Postupak koji su svi osudili! (VIDEO)

foto: AP / Rob Carr

Netflix zna da Obame sve što dodirnu pretvaraju u zlato. Nedavno se Barak pojavio kod Dejvida Letermana, a gostovao je i u rijalitiju Bera Grilsa "Running Wild".

"Obame veruju u moć govora i inspiracije. Zavisni su od priča koje inspirišu ljude i koji menjaju svet nabolje. Žele da ohrabre druge da podele svoje priče", rekao je za Times Erik Šulc, bivši Barakov savetnik.

Oni su par čija je ljubav jača od svega: Zašto je Barak Obama rasplakao svet!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Times je takođe izveštavao da su Amazon i Apple zaintereovrani za potencijalni sporazum s Obamom, ali nisu hteli da otkriju nikakve detalje.

Mišel je nedavno na oduševljenje brojnih fanova objavila na Instagramu da će njena knjiga memoara pod nazivom "Becoming" izaći 13. novembra 2018.

Emotivna poruka povodom 25 godina braka: Ti si još uvek moj najbolji prijatelj i najbolji čovek kojeg poznajem! (FOTO)

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Otkrila je da joj je pisanje ove knjige bilo intimno i duboko iskustvo u kojem je napokon mogla iskreno da se osvrne na važne događaje u svom životu. U ovoj knjizi govoriće o svom odrastanju i kako je usput stvarala svoj "jak glas" kojim pokušava da osnaži sve one koji je okružuju. Bivša prva dama progovorila je o svim trenucima u životu koji su je definisali, ali daje i uvid u svoje uspone i padove i situacije u životu koje su je razočarale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs