Elegantna i zanosna

Ivana Miličević: Mala crna haljina za crveni tepih

Zanosna glumica iz nekadašnje Jugoslavije prkosi godinama i dokazuje da ne morate da budete savršeno doterane kako bi izgledale fantastično
Filmovi
19:44h Autor:
Ivana Miličević: Mala crna haljina za crveni tepih
Foto: Reuters

Među ekipom serije Carstvo poroka na premijeri četvrte sezone isticalo se jedno lice. U pitanju je američka glumica hrvatskog porekla rođena u Sarajevu, prelepa Ivana Miličević.

Ivana, koja se proslavila ulogama u filmovima Kasino Rojal i Zapravo ljubav kao i brojnim televizijskim serijama ostvarila svoj američki san i za premijeru je izabrala jednostavnu crnu haljinu s dubokim dekolteom i crne štikle. Ivana se na premijeri družila sa Stivom Bušemijem (Steve Buscemi), Grečen Mol (Gretchen Mol), Patrišom Arket (Patricia Arquette) i drugima.

Ivana neodoljivo podseća na Milu Jovović, a poput Mile, karijeru je započela kao model, a zatim se posvetila glumi. Glumila je akcione heroine, manekenke, a iako se bliži 40-toj godini života i dalje izgleda mlado i sveže.

Rođena u Sarajevu, sa samo 5 godina se sa porodicom preselila za SAD. Njen brat, Tomo, je priznat muzičar, glavni gitarista benda Džareda Liota (Jared Leto), 30 Seconds to Mars.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs