Ponude stižu sa raznih strana

Ana Ivanović: Morala sam da odbijem filmske uloge

Proslavljenoj srpskoj teniserki više puta nudili su manje filmske uloge, ali zbog profesionalnih obaveza do sada nije uspela da se ostvari u sedmoj umetnosti
Vip priča
11:36h Autor:
Ana Ivanović: Morala sam da odbijem filmske uloge
Foto: Fonet

Ana Ivanović je otkrila da nikada ne bi mogla da bude pevačica, jer ne ume da peva, ali da bi se rado oprobala kao glumica.

- Kada je reč o filmu, ko zna šta će se desiti kada budem završila karijeru. Imala sam tu čast da su mi više puta nudili neke male uloge u proteklom periodu, ali fokus mi je na tenisu i planovi nisu odgovarali mom rasporedu. Morala sam da kažem "ne" - izjavila je Ivanovićeva.

Ana je rekla da ne spada u onu grupu teniserki koje slobodno vreme na takmičenjima koriste za "špartanje po gradskim ulicama i buticima".

- "Svako želi da ostvari maksimum na turnirima. Zato je važno da sačuvate energiju i opuštate se. Između mečeva, tako, se odmaram i oporavljam od napora, kako bih u što boljem stanju dočekala naredni duel. Nekada je to teško, jer vas grad mami da se prošetate, ali je najbolje da ostanete u hotelu, čitate knjigu ili gledate film. Obilazak vas čeka kada se završi takmičenje - rekla je lepa teniserka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs