Pevačicin PR tvrdi da je reč o izmišljotini

Bijonse najurena sa egipatskih piramida?

Izbacio sam pevačicu i njenog fotogarfa iz grupe i rekao da je Bijonse obična glupača, rekao je arheolog poznat kao egipatski Indijana Džons
Šuška se 28.11.2013. - 13:00h
Foto: AP

Muzička zvezda Bijonse Nouls optužena je da je nevaspitana glupača koja ništa ne razume, zbog čega je najurena sa piramida tokom boravka u Egiptu, 2009. godine.

 

Nju je, navodno, tokom izleta do Piramida, iz grupe turista izbacio kontroverzni arheolog Zahi Havas, poznat i kao egipatski “Indijana Džons”.

 

Havas, bivši egipatski ministar državnih antikviteta, čiji je resor brinuo o umetninama, izjavio je da se sa većinom turista koje je vodio u obilazak sprijateljio jer su to uglavnom fini ljudi.

 

- Ali, ova dama... Kaže da će da dođe na vreme, kao i svi, a onda se pojavi sa zakašnjenjem i pri tom joj nije padalo na pamet ni da se izvini - rekao je Havas.

 

- Na turističke izlete uvek je išao fotograf, a ona je takođe imala svog fotografa, kao i telohranitelja. Kada bi moj fotograf počeo da slika, njen telohranitelj bi skočio i sprečio ga u tome. E, tu sam stvarno poludeo, izbacio sam ih iz grupe i rekao da je Bijonse obična glupača - priča revoltirani areholog.

 

Međutim, pevačicin PR tvrdi da je ova priča potpuno izmišljena.

 

- Ništa se od navedenog nije desilo. Bijonse je poslednji put bila u Egiptu, na turneji, 2009. godine. Ovo je još jedna u moru laži izrečenih o njoj - izjavio je PR muzičke zvezde.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...