Muškarac od stila

Ivan Bosiljčić: Miris drugog grada osvežava brak (FOTO)

Koliko ga je roditeljstvo promenilo ilustruje anegdota kada je, umesto srednjeg prsta, nervoznom vozaču pokazao gumeni dinosaurus njegove ćerke
Vip priča 28.11.2013. - 12:04h
Foto: Filip Shobot

StilBook je izabrao ovogodišnjeg dobitnika Sterijine nagrade Ivana Bosiljčića za muškarca od stila jer neprekidno obogaćuje svoju glumačku biografiju, mašta o novim ulogama i izazovima, a istovremeno je nežan suprug i brižan otac dvadesetdvomesečne ćerkice Nine.

Foto: Filip Shobot
Foto: Filip Shobot

 

  • U vremenu kada su razvodi braka sve češća pojava, kako vi negujete svoju ljubav?

- Što češćim trodnevnim putovanjima kolima do Zlatibora, Fruške gore, Skoplja, Zagreba, Budimpešte, Praga... koje uglavnom organizujem ja kao iznenađenje za moju suprugu Jelenu. Skroman hotelčić i miris drugog grada je ono što preporučujem.

 

  • Koliko vam se život promenio otkad ste zaigrali ulogu tate, a koliko ste se vi promenili?
Foto: Filip Shobot
Foto: Filip Shobot

- Promenili smo se i život i ja, ruku pod ruku. Pre neki dan vozim gradom i vozač iza mene trubi i psuje me jer na semaforu nisam projurio na žuto. Taman se spremam da mu pokažem srednji prst, kad me sa zadnjeg sedišta u glavu pogodi gumeni dinosaurus moje ćerke. Ja se okrenem, a ona se smeje. Grohotom. Zasmejem se i ja, a ona još više. Uzmem gumenu lutku i pokažem je onom liku kroz prozor, a on, besan prođe kroz crveno i nastavi da psuje i mene i sebe i život i semafor.

 

Kompletan intervju u kome, pored ostalog, Bosiljčić otkriva i kako provodi vreme posle predstave u svlačionici, pročitajte u najnovijem broju StilBooka.

 

Najbrže čitaoce koji pošalju svoje podatke na redakcija@stil-magazin.com nagradićemo najnovijim brojem StilBooka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...