Kraj holivudske drame

Demi Mur i Ešton Kučer zvanično razvedeni!

Nakon razlaza koji je trajao dve godine, Vrhovni sud u Los Anđelesu definitivno je stavio tačku na brak holivudskih glumaca
Vip priča
04:46h Autor:
Demi Mur i Ešton Kučer zvanično razvedeni!
Foto: Reuters

Posle dvogodišnje drame nakon razlaza jednog od najintrigantnijeg holivudskog para, glumci Demi Mur i Ešton Kučer zvanično su razvedeni!Kraj osmogodišnjeg braka finalizovan je u utorak u Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, a glumci su pristali da ne plaćaju alimentaciju. Brak im je i zvanično okončan dve godine posle razlaza.

Mur je u martu zatražila od suda da privoli Kučera da je finansijski izdržava, što je bio neobičan potez žene koja je bila jedna od najplaćenijih holivudskih glumica devedesetih godina.

Kučer, zvezda serija "Vesele sedamdesete" i "Dva i po muškarca" podneo je zahtev za razvod od Murove u decembru 2012. godine posle jednogodišnje razdvojenosti. Razlog su bile nepremostive razlike.

Kučer je najplaćeniji televizijski glumac u protekle dve godine i magazin Forbs procenjuje da godišnje zaradi 24 miliona dolara.

Mur je počela da se zabavlja sa Kučerom nekoliko godina posle razvoda od glumca Brusa Vilisa, kada je Kučer bio zvezda u usponu. Bili su miljenici tabloida zbog razlike u godinama, a par se venčao u Los Anđelesu u septembru 2005.

Rastali su se u novembru 2011. posle šest godina braka i kada je jedna žena iz San Dijega obelodanila da je imala kratku aferu sa Kučerom. Kučer je sada u vezi sa Milom Kunis, koleginicom iz serije "Vesele sedamdesete".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs