Rijaliti zvezda dobila deo honorara unapred

Miki: Nisam lud da odbijem 10.000 evra za Farmu!

Iako je pred njim tužba TV Prva jer nije ispoštovao ugovor, a možda i Pinka zbog bežanja iz rijalitija, Miki nije ostao praznih ruku jer je deo honorara dobio unapred
Šuška se
21:32h Autor:
Miki: Nisam lud da odbijem 10.000 evra za Farmu!
Foto: Kurir

Bivši farmer Miki Đuričić svojevoljno je napustio rijaliti, ali nije ostao bez kompletnog honorara jer je pre ulaska dobio 10.000 evra.

- Želim da pobegnem iz cele ove medijske džungle. Čeka me tužba “Prve televizije“, a nadam se da me neće tužiti i “Pink”. Da se razumemo, u “Farmu” sam došao zbog love. Pre početka rijalitija dobio sam 10.000 evra. Nisam lud da ne pristanem na to. Sumnjam da ću dobiti novac za ostatak učešća jer sam pobegao sa imanja. Nisam više mogao da izdržim taj pritisak - rekao je Miki.

Podsećanja radi, pre početka “Farme” popularni pčelar iz Kupinova bio je angažovan na konkurentskoj televiziji “Prva”, gde je bio jedan od voditelja emisije “Moja velika svadba”. Nenajavljenim napuštanjem emisije je prekršio ugovor, zbog čega će morati na sud.

To je učinio jer su mu iz produkcije “Farme” ponudili pozamašan depozit kako bi ušao u rijaliti, a uz to je dogovoreno da kao i ostali učesnici dobija nedeljne honorare. Međutim, on je svojevoljno napustio imanje, zbog čega je ostao bez novca za učešće, a postoji verovatnoća da će ga produkcija i tužiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs