pročitajte

Uhvaćen u laži: Zašto je Tramp prećutao pravu cenu Melanijinog vereničkog prstena? (FOTO)

Mediji Donalda Trampa ne ostavljaju na miru. Kada ne napravi nikakav gaf u politici, onda se izvlači njegov prljavi veš. Afera s porno glumicom od pre 12 godina uzdrmala mu je brak, a sada su se američki mediji dohvatili i vereničkog prstena koji je poklonio Melaniji

Vip priča
Autor:
Uhvaćen u laži: Zašto je Tramp prećutao pravu cenu Melanijinog vereničkog prstena? (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Kada je 2005. godine Donald Tramp zaprosio Melaniju Knaus, poklonio joj je, kako i priliči jednom milijarderu, prsten sa najvećim i najsjajnijim dijamantom. Nekako u to vreme danas aktuelni američki predsednik dao je intervju za "The New York Times", u kojem je rekao da su mu čelnici "Graff Diamondsa" dali "popust" od milion dolara za prsten sa savršeno izrezanim 15-karatnim dijamantima, ali kako Forbs saznaje, izgleda da je to bila velika laž.

Melanija Tramp nije naivna: Otkriven razlog zašto prva dama nosi kaput na ovaj način! (FOTO)

foto: Profimedia

Čak 13 godina kasnije, "slučaj verenički prsten" izvučen je sa dna fioke, a novinari Forbsa poslali su upit predsedniku uprave "Graff Diamondsa", Lorensu Grafu, da razjasni situaciju i kažu koliko je zapravo on koštao. Kao ugledni poslovni čovek, Graf nije želeo da ulazi u detalje, zato je napisao da je bilo pravo zadovoljstvo poslovati sa Trampom. Ipak, dodao je kako mu ipak nisu izašli u susret prilikom kupovine vereničkog prstena i dali popust.

Kada je 2005. davao intervjuu, Tramp je rekao da su iz "Graff Diamondsa" insistirali da mu daju popust.

- Samo bi budala rekla - ne, hvala, platiću milion dolara više za dijamant, otkrio je tada Tramp, dodavši kako je njima bilo u cilju da dobiju medijsku pažnju i, na neki način, besplatnu reklamu.

Ipak, iz "Graff Diamondsa" se sa njegovim izjavama ne slažu: "Ne poklanjamo nakit u zamenu za medijsku pažnju."

Melanija Tramp sa veštačkim osmehom na licu: Štikle i bomber jakna za sportski događaj godine! (FOTO)​​​​​​​

1 / 9 Foto: Profimedia

Izvor blizak Trampu za Forbs je otkrio da je predsednik platio punu cenu prstena i to gotovinom, a isto je uradio i kada je Melaniji poklonio prsten za desetu godišnjicu braka.

Koja je na kraju cena prstena, nije poznato, alu za Trampa milion dolara gore ili dole, ne čini baš nikakvu razliku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs