pogledajte

Melanija Tramp nije naivna: Otkriven razlog zašto prva dama nosi kaput na ovaj način! (FOTO)

Još jednom je u javnosti Melanija Tramp pokazala svom suprugu da ne namerava da glumi bliskost ako za to nema potrebe. Nakon što mu je ponovo odgurnula ruku, krenula su nagađanja oko toga zašto u poslednje vreme nosi kaput tako da ga samo prebaci preko ramena

Vip priča
Melanija Tramp nije naivna: Otkriven razlog zašto prva dama nosi kaput na ovaj način! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Nakon što se juče, neverovatnom brzinom, internetom prošetao snimak na kome je Melanija Tramp ponovo grubo odgurnula svog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa, koji je pokušao da je uhvati za ruku, pred okupljenim fotografima. Društvene mreže ne prestaju da bruje o tom događaju.

12 stvari koje niste znali o Melaniji Tramp kao majci: Otkrila najvažniju tajnu roditeljstva! (FOTO)

foto: Profimedia

U svim drugim situacijama taj bi događaj prošao neprimećeno, ali u slučaju bračnog para Tramp sve se gleda sa lupom, posebno ako se incidenti ponavljaju.

Zato su mnogi primetili kako u poslednje vreme Melanija Tramp, kada nosi kaput, nikada ga ne obuče, već ga samo prebaci preko ramena, što ranije nije bio slučaj.

Trenutak koji je promenio sve: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp (VIDEO)

foto: Profimedia

Po društvenim mrežama se nagađa da je razlog to što ne želi da dozvoli mogućnost da je Tramp uhvati za ruku.

Tako je bilo i na poslednjem putovanju za Ohajo. Iako je na početku torbu držala u levoj ruci, ispod kaputa prebačenog preko ramena, nakon što je Tramp pokušao da je uhvati za ruku, Melanija je skupocenu torbu prebacila u desnu ruku i tako mu još jednom onemogućila da u javnosti iscenira njihovu bliskost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs