pogledajte

Melanija Tramp sa veštačkim osmehom na licu: Štikle i bomber jakna za sportski događaj godine! (FOTO)

Američki predsednik i prva dama posetili su Floridu, a odmah po njihovom dolasku bilo je i više nego jasno za koga će navijati na Super Boulu, najvećem sportskom događaju u SAD-u. Lepa Melanija je svojim stajlingom otkrila favorita talmičenja

Vip priča
20:35h Autor:
Melanija Tramp sa veštačkim osmehom na licu: Štikle i bomber jakna za sportski događaj godine! (FOTO)
Donald i Melanija Tramp, Foto: REUTERS/Leah Millis

Na ovogodišnjem Super Boul-u na Floridi prvi čovek Amerike i prva dama stigli su službenim avionom "Air Force One", a vikend su proveli u predsedničkoj rezidenciji Mar-a-Lago. Najiščekivaniji sportski događaj nije mogao da prođe bez predsedničkog para, iako je Donald Tramp ovog puta odbio da da tradicionalni intervju za NBC televiziju, koji je uobičajen pre početka prvenstva.

Trenutak o kojem je brujao ceo svet: Mišel Obama konačno otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp! (FOTO, VIDEO)

foto: Fonet

Predsednički par sleteo je na aerodrom "West Palm Beach", gde su ih po običaju dočekali fotoreporteri. Kamere su zabeležile kameni izraz lica vidno neraspoložene prve dame. Čini se kako je Melanija Tramp još uvek besna na medije koji već nedeljama ne prestaju da pišu o njenoj navodnoj svađi s predsednikom Trampom zbog nedavnog istupa porno zvezde Stormi Daniels koja je tvrdila da je imala aferu sa njim 2006. godine, tek nakon što je Melanija rodila sina Barona.

Nakon glasina o preljubi: Melanija Tramp prekršila tradiciju, u Kongres stigla sama i lepša nego ikad! (FOTO)

foto: Profimedia

Uprkos mrkom pogledu, prva dama izgledala je senzacionalno. Ali nije tajna da bivša manekenka slovenskih korena izgleda odlično čak i kada se preterano ne trudi oko izbora odeće. Melanija je na Floridu stigla u elegantnom tamnoplavom puloveru i pantalonama skini kroja brenda "J Brand", koje je sparila s crvenim kaputom od kašmira modne kuće "Maison Ullens",Gučijevom torbom i tamnoplavim štiklama omiljenog dizajnera "Christiana Louboutina".

Melanija Tramp u najelegantnijem izdanju: Ovako je prva dama dočekala Novu godinu! (FOTO)

foto: Fonet

Pre početka Super Boula, predsednik i prva dama učestvovali su na velikom partiju u "Trump International Golf Clubu", gde su im dobrodošlicu poželeli bend i navijačice Univerziteta "Atlantic". Samo jedan pogled na lepu Melaniju bio je dovoljan da shvatimo kojem će klubu predsednik i prva dama pružiti podršku.

Prva dama u mladalačkoj kobinaciji: Melanija Tramp ponela najpopularniji komad sezone! (FOTO)

foto: Fonet
foto: Profimedia

Melanija se za sportsku manifestaciju temeljno pripremila, obukavši bele skini farmerice brenda "J Brand" i sportsku bomber jaknu od satenske svile u plavoj nijansi sa crvenim kožnim porubom. Efektnom jaknom brenda "Amiri" odala je počast "New England Patriotsima", a ceo izgled je zaokružila tamnoplavim cipelama od zmijske kože s potpisom "Christiana Louboutina".

Ovako se hrani Melanija Tramp: Jednostavna pravila za savršenu figuru! (FOTO)

foto: Fonet

Iako su favoriti predsedničkog para England Patriotsi izgubili 41-33 od "Philadelphia Eaglesa", predsednik je na društvenim mrežama čestitao suparničkom timu. "Čestitke Philadelphia Eaglesima na velikoj pobedi u Super Bowlu!", napisao je Trump na Tviteru.

Prva dama stigla u Japan: Melanija Tramp u neobičnoj kombinaciji! (FOTO)

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs