Oprezni roditelji

Zašto Džordž i Šarlot neće dobiti božićne poklone koje im šalju iz celog sveta: Jedan jedini razlog!

Većina poklona neće ni dospeti u ruke najmlađih članova britanske kraljevske porodice zbog odluke Kejt Midlton i princa Vilijama koja je prijatno iznenadila sve

Vip priča
10:20h Autor:
Zašto Džordž i Šarlot neće dobiti božićne poklone koje im šalju iz celog sveta: Jedan jedini razlog!
Foto: Profimedia

Osim poklona koji pristižu od članova porodice i bliskih prijatelja, na adresu doma princa Vilijama i Kejt Midlton stižu i pokloni od fanova kraljevske porodice širom sveta koji su namenjeni njihovom četvorogodišnjem sinu Džordžu i dvogodišnjoj ćerkici Šarlot. Ali, većina njih u njihove ruke neće ni dospeti jer se prosleđuju u dobrotvorne svrhe.

Kraljica Elizabeta škrtari za Božić: Svake godine njeni zaposleni dobijaju isti poklon! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, vojvoda i vojvotkinja veliku pažnju pridaju tome koliko poklona će njihova deca da prime. Ove godine Džordža će verovatno da razveseli policijski auto kojeg je zatražio od Deda Mraza, a Šarlot će dobiti kuću za lutke.

"Kejt i Vilijam boje se da bi mnogo poklona moglo loše da utiče na njihovu decu. Zato većinu poklanjaju u dobrotvorne svrhe ili podele među članovima domaćinstva. Oboje su veoma zahvalni svima koji se sete njihove dece za božićne praznike i što iskazuju svoju velikodušnost", objašnjava izvor.

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs