Obavezno pročitajte

Ovo niko nije mogao da nasluti: Poznata glumica optužila Stivena Sigala za seksualno uznemiravanje! (FOTO)

Glumica Julijana Margulis imala je vrlo neugodno iskustvo s glumcem Stivenom Sigalom, a izvukla se samo zato jer je vrištala. Nakon toga Harvi Vajnstajn je takođe hteo da je iskoristi.

Vip priča
21:25h Autor:
Stiven Sigal i Julijana Margulis, Foto: Profimedia

Imala sam 23 godine, to je bilo osamdesetih. Kasno uvče nazvala me agentica i rekla kako Sigal želi da dođem do njega u hotel da vežbamo scene. Odvratila sam kako nemam novca za taksi, a ona mi je rekla da će mi Stiven vratiti novac.

Kad sam došla on se pobrinuo da vidim kako ima pištolj, a onda mi je rekao de je on šaman i izlečitelj i da želi da me izmasira. Počela sam da vrištim i jedva sam se izvukla iz te situacije", kaže zvezda serije "Dobra žena" Julijana Margulis.

Kralj Holivuda u centru skandala: Razvrat i zlostavljanje o kojem se ćuti punih 30 godina!

Tvrdi kako, na svu sreću, ona i Stiven Sigal više nikada nisu bili sami.

Samo pet godina kasnije, 1994. glumica, tada zvijezda serije "ER", imala je dogovorenu audiciju za film kod producenta Harvija Vajnstajna koji ju je, kaže, u hotelskoj sobi dočekao u kućnom ogrtaču, sa večerom i upaljenim svećama.

Njega danas više od stotinak žena, među kojima i moćne i slavne glumice, optužuje za zlostavljanje, silovanje i ucjenjivanje seksom u zamenu za posao.

- Ja sam već na ulazu u sobu ustuknula, što je primetila i asistentkinja koja me dovela. Ona je samo slegnula ramenima, a ja sam odbila da uđem. Harvi se zlobno nasmešio, rekao "odlična audicija" i zalupio vratima. Ulogu, naravno, nisam dobila.

- Ja sam već tada imala izgrađeno ime i karijeru, ali šta bi uradila neka 16-godišnjakinja, bojim se i da pomislim", ispričala je trostruka dobitnica Emija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs