Super žena

Običan dan Ivanke Tramp: Ovako stvarno živi miljenica američkog predsednika! (FOTO)

Poslovni i privatni raspored bio je zatrpan i dok je radila u očevom poslovnom carstvu, a sada ima i mnogo više obveza kao tatina savetnica u Beloj kući

Vip priča
22:43h Autor:
Običan dan Ivanke Tramp: Ovako  stvarno živi miljenica američkog predsednika! (FOTO)
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Ivanka Tramp, najstarija ćerka američkog predsednika Donalda Trampa i njegova desna ruka i savetnica, ima zgusnut dnevni raspored.

Donald Tramp nije uspeo da osvoji Dajanu: Osvetio joj se na veoma ružan način! (VIDEO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Poslovni i privatni raspored bio je zatrpan i dok je radila u očevom poslovnom carstvu, a sada ima i mnogo više obveza kao tatina savetnica u Beloj kući. Kako izgleda njena dnevna rutina i na šta potroši najviše vremena, opisala je pre dve godine.

Ivanka Tramp poput Brižit Bardo: U Belu kuću uvela smeli trend! (FOTO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Ivanka svako jutro ustaje u 5.30 sati i odmah uzima telefon u ruke kako bi proverila imejlove. Nakon toga 20 minuta meditira ili vežba, a ponekad kombinuje oboje. Sledi tuširanje i šminkanje na koje troši maksimalno osam minuta.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Čitanje New York Post-a, The Wall Street Journal-a odradi dok njeno troje dece ustaje iz kreveta. Oko sedam sati decu oblači i priprema za školu i vrtić i nakon toga svi zajedno doručkuju. Na meniju su za doručak obično jogurt i voće ili zobena kaša. Ivanka uz doručak popije i veliku čašu limunade i popije šolju kafe.

Žene, obožavaćete ih: Ovo su trikovi za lepotu Ivanke Tramp!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Dok je porodica živela u Njujorku, Ivanka bi peške otpratila ćerku Arabelu do škole i sa suprugom se uputila na posao. Između 8 i 12.30 h u tatinom poslovnom carstvu obavljala je sastanke s poslovnim partnerima i saradnicima. Dok je radila u Njujorku, s ćerkom je svaki dan ručala između 12.30 i 13.30 sati, a ta rutina promenila se otkako je postala radnica Bele kuće.

Šta se dešava između Melanije i Ivanke Tramp: Igra moći u prvoj porodici! (FOTO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

S posla se u Njujorku vraćala oko 17.30 sati i vreme do 19 sati provodila je u igri i učenju s decom.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Nakon večere u 20 sati uspavljuje decu, a zatim je vreme rezervisano ili za druženje s prijateljima ili za poslovne večere. U 23 sata Ivanka odlazi na spavanje i poslednji put proverava imejlove jer voli da ode na spavanje tek kada pročita i odgovori na sve, kojih, kaže, dnevno dobije više od 200.

Modni trik Ivanke Tramp: Trend koji kopiraju žene širom sveta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs