Povodom tužne 20. godišnjice smrti

Govorio sam Dajani da se kloni Fajedovih: Voleo bih da je poslušala moj savet! (FOTO)

Muhamed Fajed samo donosi nevolje, poručio je princezi blizak prijatelj i kum
Vip priča
21:10h Autor:
Govorio sam Dajani da se kloni Fajedovih: Voleo bih da je poslušala moj savet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Povodom približavanja 20. godišnjice smrti princeze Dajane, u svetskim medijima se stalno pojavljuju intervjui i dokumentarci o neprežaljenoj "kraljici srca" iz ugla njenih sinova, prinčeva Vilijama i Harija, ali i najbližih prijatelja i saradnika.

"Veoma sam tužan i besan što nismo bili dovoljno odrasli da bismo je zaštitili, dovoljno mudri da uskočimo i uradimo nešto što bi joj pomoglo", izjavio je princ Vilijam nedavno.

Daily Mail prenosi priču Dominika Losona, koji smatra da čak i da su sinovi princeze Dajane bili u stanju da je nešto posavetuju, stvari se ne bi drugačije odigrale.

Kraljevska porodica lagala Dajaninog brata: Okrutno je šta su tražili od dečaka na sahrani! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Moja supruga Roza postala je veoma bliska prijateljica princeze i 1995. godine Dajana se ponudila da bude kuma našoj ćerki Domeniki, koja je rođena sa Daunovim sindromom 1. juna te godine. Na Domenikin 2. rođendan 1997. godine, kada su svi gosti otišli sa zabave, Dajana je od nas zatražila savet u vezi sa pozivom kojeg je dobila. Rekla nam je da je dobila pozivnicu od Muhameda al Fajeda da sa njim i njegovom porodicom provede nekoliko dana na njegovoj jahti u Francuskoj", počinje svoju priču Dominik i nastavlja:

<\/div>

"Dajana nam je rekla da je u iskušenju - nadajući se da će Fajedovo veliko obezbeđenje uspeti da nju i dečake zaštiti od medija, ali je želela da zna šta mi mislimo o tome. Insistirao sam na tome da ne prihvati poziv, naglašavajući gotovo otrovnu kontroveznu prirodu Egipćanina i činjenicu o optužbama da je serijski lažov i da fantazira. On nije bio odgovarajući domaćin ni za nju, ni za njene sinove. Ono što nisam znao je da je Fajed, čovek opsednut uspostavljanjem veza sa britanskom kraljevskom porodicom, već zamislio ovaj odmor kao priliku da upozna Dajanu sa svojim sinom Dodijem, i da ih spoji. U svakom slučaju, nakon što sam je savetovao (mislim da sam joj rekao: "Muhamed Fajed samo donosi nevolje"), Dajana me je nervozno gledala svojim divnim plavim očima i rekla: "Hvala puno, drago mi je što sam te pitala". Ostalo je istorija. Dajana je ignorisala naš savet (Roza me je snažno podržala) i šest nedelja kasnije bila je na jahti sa Muhamedom Al Fajedom", otkrio je ovaj bliski prijatelj.

"Očigledno, niko od nas nije mogao ni da zamisli grozan način na koji će se letnja avantura završiti - brutalnom smrću u tunelu, bežeći od paparaca", zaključio je Dominik.

Dan nakon skandaloznog priznanja ubice princeze Dajane: Princ Filip hitno hospitalizovan! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs