Skandal

Da li je ovo ljubavnik Melanije Tramp? Čovek koji će rasturiti brak predsedničkog para Amerike?

Mediji spekulišu da Donald zna da ga supruga vara sa Henkom
Vip priča
13:52h Autor:
Da li je ovo ljubavnik Melanije Tramp? Čovek koji će rasturiti brak predsedničkog para Amerike?
Foto: EPA / Olivier Douliery

Juče je kao bomba u svim svetskim medijima odjeknula vest - razvodi se novi američki predsednički par, Donald i Melanija Tramp.

Već duže vreme šuška se da je njihov brak u krizi, da je Melanija izuzetno nezadovoljna svojim suprugom, a to smo više puta imali i prilike da vidimo u javnosti - on je nju ignorisao, a kada je napokon želeo da je uhvati za ruku, Melanija ga je udarala po ruci ili se na suptilan način "izvukla".

Nakon nagađanja o višegodišnjem neslaganju i razmiricama, juče je u javnost procurila nova informacija - Melanija već godinama vara Donalda sa Henrijem Henkom Simersom, šefom obezbeđenja Tifani kule u Njujorku, koja se nalazi odmah do Trampovog tornja!

Šta se dešava između Melanije i Ivanke Tramp: Igra moći u prvoj porodici! (FOTO)

Vest i fotografiju navodnog Melanijinog ljubavnika prva je na Tviteru objavila Monika Birne, ali nije želela da otkrije ko joj je odao informaciju, piše Inquisitr.com.

Mediji spekulišu da Donald zna da ga supruga vara sa Henkom, i da je to razlog zbog kojeg ona živi u Njujorku, a Donald u Beloj kući u Vašingtonu, a očekuje se i njegov odgovor na sve ove navode. Mnogi veruju da će američki predsednik sve poreći i odbraniti ugled svoje supruge, bilo da su u pitanju tračevi ili istina.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs