Ne odriče se poroka

Mužu Ane Nikolić preti tri godine zatvora: Pred decom i novinarima pušio marihuanu

Stefan Đurić Rasta je više puta procesuiran i novčano kažnjavan zbog upotrebe lakih droga
Celebrities
20:02h Autor:
Mužu Ane Nikolić preti tri godine zatvora: Pred decom i novinarima pušio marihuanu
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Reper Stefan Đurić Rasta, suprug pevačice Ane Nikolić, mogao bi da dobije do tri godine robije zbog toga što je tokom emitovanja finala šoua Ja imam talenat, gde je član žirija, pušio marihuanu!

Prema Krivičnom zakonu, posedovanje i upotreba narkotika, kao i lakih opojnih droga strogo je zabranjeno i kažnjava se novčano ili izricanjem zatvorske kazne. Rasta za ova pravila sasvim sigurno zna, pošto je, prema našim saznanjima, već nekoliko puta osuđivan zbog konzumiranja i posedovanja marihuane.

"Stefan Đurić je više puta procesuiran i novčano kažnjavan zbog upotrebe lakih droga. Svaki put kad je davao izjavu policijskim inspektorima pravdao se time da marihuana nije štetna za zdravlje i da je spreman da plati kaznu, ali da nema nameru da prestane", rekao je izvor iz policije za Kurir.

Da se ne plaši ni zakona ni policije, reper je još jednom pokazao u četvrtak uveče, tokom emitovanja emisije Ja imam talenat. Naočigled stotinak ljudi u publici i brojnih novinarskih ekipa, konzumirao je džoint u studiju tokom pauze za reklame. Pre toga je popušio nekoliko cigareta, iako je i duvanski dim zabranjen u TV studiju. Nisu mu smetali komentari prisutnih da bi trebalo da se suzdrži od poroka, bar zbog toga što među takmičarima ima dosta dece kojima je on možda uzor, kao i zbog toga što pored njega sedi supruga Ana Nikolić, koja je u devetom mesecu trudnoće.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Raste i Ane, ali oni se nisu javljali, niti su odgovarali na poruke.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs