Trzavice, sukobi i nerazumevanje

Vest pukla kao bomba: Razvodi se Isidora Bjelica!

Spisateljica je i ranije nagoveštavala da u njihovom braku ne cvetaju ruže
Vip priča
14:28h Autor:
Foto: Facebook / Isidorabjelicapajkic

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić važili su za jedan od najskladnijih parova. Ipak, spisateljica i njen suprug rešili su da se razvedu, a javnost je nakon ove informacije ostala u poptunom šoku, piše Blic.

 

Iako se nisu oglašavali povodom ove informacije, Isidora je često isticala kako se njen suprug muči pored nje, te da ona želi da se razvedu.

 

Jednom prilikom je izjavila da bi se razvela od Pajkića, samo kada bi imala novca da pokrije troškove razvoda.

 

Iako je delovalo da Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić uživaju u skladnom zajedničkom životu, spisateljica je i ranije nagoveštavala da u njihovom braku ne cvetaju ruže. Iznenadne vesti o razvodu slavnog para potresle su javnost, ali Isidora je i ranije govorila da u njihovom odnosu postoje trzavice, sukobi i nerazumevanje, koji su proizilazili iz njihovih različitih karaktera.

 

Potresna poruka Isidore Bjelice: Bolje da sam umrla, nego što sam ovo doživela!

 

 

"Ja sam previše romantična, a Nebojša je racionalan. Uvek sam bila opsednuta preteranom ljubavlju. Kod mene je sve preterano i sve mora da bude tako. Dođe do sukoba jedne krajnje iracionalne i krajnje racionalne osobe. Čovek ne može da shvati da ljudi imaju različite predstave o ljubavi", rekla je Isidora za "Blic Puls" pre dve godine, kada se takođe spekulisalo o njihovom razvodu, i dodala:

 

"Kada imam teške dane, kad plačem, on naprosto ne zna šta bi sa mnom. A ja mislim da bi moj muškarac trebalo da zna šta će sa mnom. To je ogroman problem, ali jednostavno ne možete da krivite ljude što imaju svoje limite. Mislim da sam ja suviše čitala bajke", iskrena je bila spisateljica.

 

Razvod potresa slavnu kraljevsku porodicu: Princeza potvrdila glasine!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...