Ljubavi došao kraj

Razvod potresa slavnu kraljevsku porodicu: Princeza potvrdila glasine!

U saopštenju je istakla da je veoma tužna zbog razvoda, ali da će zauvek ostati u dobrim odnosima sa suprugom kako bi bili što bolji roditelji njihovim sinovima
Vip priča
00:14h
Razvod potresa slavnu kraljevsku porodicu: Princeza potvrdila glasine!
Foto: Profimedia

Princ Luj, treći sin Velikog vojvode i vojvotkinje od Luksemburga, Anrija i Marije Tereze, oženio je princezu Tesi u septembru 2006. godine, šest meseci nakon rođenja njihovog najstarijeg sina, piše Story.

Par ima dva sina, Gabrijela i Nou, sa kojima žive u Londonu. Međutim, princeza Tesi potvrdila je glasine o razvodu, o kojem se dugo šuškalo u medijima.

U saopštenju je istakla da je veoma tužna zbog razvoda, ali da će zauvek ostati u dobrim odnosima sa suprugom kako bi bili što bolji roditelji njihovim sinovima, ali nije navela razloge.

Obrt koji niko nije slutio: Anđelina Džoli želi da se pomiri sa Bredom?! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Malo je poznato da su se Tesi i Luj upoznali na Kosovu.

Naime,Tesi Entoni je nakon završene srednje škole odlučila da se priključi vojsci Luksemburga. Od marta do jula 2004. godine boravila je u Kosovskoj Mitrovici, u okviru mirovne misije.

Mladi princ došao je u zvanični obilazak vojnih trupa svoje zemlje, gde su se upoznali, a venčali su se dve godine kasnije.

Upoznajte najbogatiju porodicu Evrope: Knez Hans Adam II i kneginja Marija od Lihtenštajna! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs