Životna priča

Obdareni glumac, nezasit ljubavnik: Želele ga i grešnice i svetice, a on voleo samo jednu! (FOTO)

Holivudom se proneo glas da Irac zna šta radi u krevetu. To se naročito dopalo Elizabet Tejlor koja je htela da začini svoj brak sa Ričardom Bartonom
Vip priča
08:04h Autor:
Obdareni glumac, nezasit ljubavnik: Želele ga i grešnice i svetice, a on voleo samo jednu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Početkom 1960-ih godina, jedan prijatelj kladio s irskim glumcem iz Engleske, Piterom O'Tulom, u 150 dolara da neće moći spavati s tri seks bombe - plavuše, o kojima su u tom trenutku sanjali svi muškarci: Dianom Dors, Džejn Mansfild i Anitom Ekberg. Nije sigurno koliko mu je trebalo, ali O'Tul je dobio opkladu.

U biografiji "Peter O'Toole: Hellraiser, Sexual Outlaw, Irish Rebel" autori Darvin Porter i Danfort Prince predstavili su stranu glumca o kojoj se najmanje znalo, a koja je najzanimljivija mnogima koji se još rado prisećaju pokojnog glumca koji je umro 2013. godine, u 82. godini, i nakon što je navodno spavao sa 1.033 žena, kao i Don Žuan.

S damama se počeo družiti vrlo rano. Tako je 1945. godine, kao 13-godišnjak, izgubio nevinost s prsatom španskom udovicom i striptizetom, koja ga je, iako je bila u 50-godinama, tokom pet meseci svakodnevno učila svim seksualnim trikovima koji postoje.

Njihova romansa je završila kad je striptizeta pitala da li bi se uključio u seks u troje s jednim klijentom koji je bio spreman da plati za to iskustvo.

Kad je imao već ponešto staža "u nogama" počeo se družiti s ekstrovertiranom mlađom sestrom kraljice Elizabete II, princezom Margaretom.

Navodno je s njom bio u osmogodišnjoj vezi s prekidima nakon što je završio njen brak s Lordom Snovdonom.

Nakon jednog putovanja u privatnu vilu u Maroku, O'Tul je navodno ispričao prijatelju kako se s princezom kupao u divovskoj kadi koja je bila napunjena mirisnom vodom na čijoj površini su plutali cvetovi i rekao:

"Sledeća tri dana mirisao sam poput preterano namirisane kurve".

Tokom snimanja filma "Lawrence od Arabije" 1961. godine, svi su želeli komadić sve popularnijeg glumca. A ni on se nije štedeo. Tako je za vreme snimanja poslednjih scena filma u Španiji, nakon jedne žurke završio s modelom i modnom ikonom, April Ešli, za koju u prvi tren nije znao da je transrodna osoba.

Ešli je kasnije izjavila da mu je u jednom trenutku blizu vrhunca šapnula da je rođena kao dečak, ali da je Piter u tom trenutku već došao toliko daleko da mu uopšte nije bilo važno kojeg pola je ona bila u trenutku rođenja.

Kratko pre snimanja romantične komedije "Kako ukrasti milion", 1965. godine, O'Tul je upoznao Odri Hepburn, koja je u to vreme bila u braku s glumcem Melom Fererom. Uprkos tome, ubrzo su završili zajedno.

"Verujem da glumica mora biti barem malo zaljubljena u glavnog glumca, i obrnuto", izjavila je Odri kad su se prvi put upoznali.

Težak život Odri Hepbern: Srce joj stalo, a majka odbila da pozove lekare! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njihova veza potrajala je tokom celog snimanja filma, a u decembru 1965. godine Hepburn je otkrila da je trudna - ili s O'Tulom ili Fererom. Mesec dana kasnije doživela je sponatni pobačaj, a glumac, koji se zaljubio preko glave, bio je očajan.

Dok je bila u braku s pevačem Edijem Fišerom, 1960. godine, Elizabet Tejlor je primetila O'Tula. Želela je da vidi kakva će biti hemija među njima na ekranu, pa ga je pozvala da bude glavni glumac uz nju u nekom budućem projektu. Doduše, pokazalo se da na ekranu nisu prštili hemijom kao što je Tejlorova priželjkivala.

Prvi put su spavali zajedno 1963. godine, a O'Tul, koji je u to vreme bio u braku s glumicom Sijan Filips, navodno je pre toga bio prestravljen jer je znao da će upravo učiniti nešto što želi iskusiti bar polovina muškaraca na svetu.

"Prvi put u životu pred susret sa ženom, bio sam nervozan, jer sam se bojao da će ona kritikovati moju sposobnost u krevetu."

Ali njoj se očigledno svidelo, jer su nastavilil desetogodišnje zabavljanje koje je završilo 1972. dok su snimali "Under Milk Wood" s njenim tadašnjim suprugom Ričardom Bartonom.

Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zanimljivo je da mu je Velšanin Barton bio i najdraži prijatelj za opijanje. Iako su često raspravljali o tome koji je od njih dvojice bolji glumac, 1967. godine O'Tul je Bartonu priznao da on povremenom spava s njegovom suprugom već godinama, i da mu je ona rekla da je puno bolji u krevetu od Bartona.

Poznata ljubiteljka muškaraca Eva Gardner upoznala je O'Tula 1960. godine, nakon čega mu je rekla da je deset puta bolji ljubavnik od Klarka Gejbela, ali da nije dorastao Robertu Mičemu.

1964. godine glumica je tokom snimanja "Night od the Iguana" spavala u troje s O'Tulom i Bartonom. Rekla je naime da u njoj plamti vatra koju mogu ugasiti samo dvojica jakih muškaraca, Velšanin i Irac, da bi O'Tul posle izjavio da su zaista bila potrebna njih dvojica da je zadovolje.

Nakon kraja 20-godišnjeg braka s Lorencom Olivijeom, tešio je Vivijen Li, te je nastavio povremenu vezu s njom sve do njene smrti 1967. kad je umrla od tuberkuloze, piše New York Post.

Ljubavnice i muške prostitutke pravdala bolešću: Lepo lice holivudske dive krilo vrhunsku lažljivicu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs