Desna ruka predsednika

Nada (28), žena bez koje Tramp ne može: Ko je brineta za koju je izmislio radno mesto? (FOTO)

Mlada dama dospela je na listu 30 najuticajnijih osoba mlađih od 30 godina, iako je novinari većinom ne vole i karakterišu je kao neprofesionalnu
Vip priča
09:56h Autor:
Nada (28), žena bez koje Tramp ne može: Ko je brineta za koju je izmislio radno mesto? (FOTO)
Foto: Profimedia

Houp Hiks (Hope Hicks), lepa 28-godišnja brineta, čije ime balkanski mediji rado prevode kao Nada (Houp - Nada), jedna je od najbližih poslovnih saradnica Donalda Trampa.

Ona je tokom predizborne kampanje novog predsednika SAD-a bila odgovorna za odnose sa javnošću, a budući da nakon pobede za nju više nije bilo mesta, Tramp je odlučio da za nju bukvalno izmisli radno mesto!

Ko je dama koja sada radi u Beloj kući na čelu odeljenja za strateške komunikacije?

Melanija Tramp u vatrenom izdanju: Kada je progovorila, Amerikanci ostali bez teksta! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Atraktivna dama je jedna od najmlađih članova Trampovog kabineta, a predsednika je upoznala preko njegove ćerke Ivanke Tramp, koja ju je i zaposlila 2014. godine, nakon što je bila oduševljena kako je Houp odradila marketing za njenu modnu liniju, prenosi Business Insider.

Kada je postala član, odnosno vođa marketinškog tima za kampanju Donalda Trampa, Houp nije imala iskustva u politici, pa je svoj posao počela da radi čak 5 meseci pre nego što je kandidatura uopšte najavljena.

Japanci ostali nemi pred njenom lepotom: Elegancija kakva priliči samo Melaniji Tramp! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zbog velikog uspeha u vođenju kampanje, Houp je dospela na listu 30 najuticajnijih osoba mlađih od 30 godina, iako je novinari većinom ne vole i karakterišu je kao neprofesionalnu.

Razlog tome jeste činjenica da je veoma teško dobiti bilo kakav komentar od Houp Hiks, ali mnogi tvrde i da je upravo zbog toga postala tako uspešna i intrigantna.

Tramp veruje samo ovoj ženi: Sve što niste znali o Ivanki Tramp!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bliski saradnici Donalda Trampa kažu da on ima potpuno poverenje u Hiksovu, a kada ga pitaju za nju, koristi samo dve reči - prirodna i izvanredna.

Šuška se da iza zvaničnog Tviter naloga novog predsednika Amerike stoji Houp, a sa njenom popularnošću poraslo je i interesovanje za njen život pre glavnog PR-a Donalda Trampa.

Naime, Houp se nekada bavila manekenstvom i glumom, ali od kako je počela da radi rame uz rame sa Trampom, izbegava pojavljivanja u javnosti.

Svet opsednut: Zašto Donald Tramp izbegava da drži Melaniju za ruku? (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs