Slavljenica

Kejt Midlton napunila 35 godina: Mala privatna žurka samo za odabrane!

Vojvotkinja je okupila samo najbliže na intimnoj proslavi
Vip priča
11:16h Autor:
Kejt Midlton napunila 35 godina: Mala privatna žurka samo za odabrane!
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton danas slavi 35. rođendan, a privatna proslava upriličena je samo za članove najuže porodice.

Lepa Kejt divan dan provodi sa suprugom princem Vilijamom i decom princem Džordžom i princezom Šarlot u Anmer Holu. Pozvani su i njeni roditelji, koji su se pridružili kraljevskoj porodici juče, kao i njena dobra prijateljica i kuma princeze Šarlot, Sofi Karter.

Već u sredu, vojvotkinja će se vratiti svojim kraljevskim dužnostima i imaće prvo javno pojavljivanje u novoj godini, pa je odlučila da se opusti u društvu voljenih i sakrije proslavu od očiju javnosti.

Sada je potpuno očigledno: Na koga to liči princeza Šarlot? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poslednji put su njene fotografije zabeležili paparaci juče prilikom posete britanske kraljevske porodice crkvi u Sandrigemu, a pojavila se i kraljica Elizabeta, za koju se pričalo da je do juče bila u kućnom pritvoru, zbog toga što je javno rekla ono što ne bi trebalo i izvinila se britanskom narodu. Više o tome saznajte OVDE.

Iako je fotografisana iz daljine, čak i na nejasnim snimcima vidi se graciozna i elegantna odevna kombinacija Kejt Midlton - crne salonke, crni kaput i bogata, topla šubara.

Crkvenoj misi su pored užih članova kraljevske porodice, prisustvovali i Kejtina sestra Pipa, majka Kerol, otac Majkl i brat Džejms, a odmah potom su se bacili na poslednje pripreme za proslavu Kejtinog rođendana, piše Mirror.co.uk.

Kejt Midlton za haljine dala 200.000 evra: 8 izdanja koja su obeležila 2016! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs