Sećanja iz mlađih dana

Bivša cimerka Melanije Tramp otkriva: Detalji iz mladosti najpopularnije žene sveta!

Šveđanka Viktorija Silvested priseća se starih dana kada je sa Melanijom, sadašnjom prvom damom Amerike, živela u apartmanu u Parizu
Vip priča
10:20h Autor:
Bivša cimerka Melanije Tramp otkriva: Detalji iz mladosti najpopularnije žene sveta!
Foto: Profimedia

Kao supruga novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija Tramp, trenutno je najpopularnija žena na svetu.

Ove godine postaje prva dama Amerike, a dvadeset godina ranije, bila je mlada uspešna manekenka koja je pred sobom imala jasan cilj - da napravi nešto veliko od svog imena, piše sajt wwd.com.

Sredinom 90-ih godina, u apartmanu u Parizu, Melanija je živela sa cimerkom i koleginicom iz sveta modelinga, Šveđankom Viktorijom Silvested. Viktorija ju je opisala kao "veoma odlučnu, ambicioznu devojku snažne volje, a pre svega dobre duše".

Obe su bile na početku karijere, a kao i svaki početak, nije im bilo nimalo lako.

"Na početku karijere bukvalno morate da trčite na 12 kastinga dnevno sa svojim modnim bukom u rukama, svakodnevno se takmičući sa hiljadama drugih devojaka. U suštini smo dan provodile u metrou, podzemnoj železnici. To je bilo vreme kada nisu postojali mobilni telefoni. Bile smo u stranoj zemlji čiji jezik nismo znale", priča Viktorija i dodaje: "Nije lako živeti u stranoj zemlji, a pri tom smo i nas dve iz dve različite zemlje. Međutim, sjajno smo se slagale. Ona nikada nije bila za izlaske i provod. Bila je jako odlučna u nameri da uspe u svom poslu".

Upoznajte Trampove: Američki predsednik i njegova deca!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Viktorija Silvested, televizijska ličnost, model i dizajnerka linije kupaćih kostima i donjeg veša, otkriva da je sa Melanijom živela nekoliko godina i dodaje:

"Melanija je zaista vredno radila da bi uspela. Ne potiče iz najbogatije porodice na svetu. Želela je da radi naporno i svojim trudom pomogne svojoj porodici, kao i svaka druga osoba čija je karijera u usponu. Ostala mi je u pamćenju kao izuzetno veliki borac sa visokim ambicijama. Ona nikada ne odustaje - to je sigurno. Moglo se videti u njenim očima da će uspeti", kaže Vikotija.

"Imam samo najbolje stvari da kažem za ovu ženu! Ona je zaista posebna, vrlo draga. Ako je imate za prijatelja, možete da joj verujete".

Kao cimerke, često su zajedno ručale u stanu, a najčešće su pravile razne salate, a među omiljenim im je bila salata od tune.

"Svaki put nakon jela, rekle bismo sebi - sada ćemo morati da vežbamo. Često smo trčale gore-dole niz stepenice kako bismo sagorele kalorije. Bile smo vrlo posvećene svom poslu", priseća se Šveđanka.

Kako su se upoznali Melanija i Donald Tramp: Za sve je kriv jedan susret u Ljubljani! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Opisujući je kao "gracioznu, zanosnu i otmenu" ženu, Viktorija smatra da će se Trampova veoma dobro snaći u ulozi prve dame Amerike. Na pitanje da li planira da je pozove, Šveđanka kaže da "nije u tom fazonu". "Ako se sretnemo, biće mi drago. Teško je sada dopreti do nje".

Šveđanka otkriva i na koga se Melanija posebno ugledala, ko joj je bio neka vrsta zvezde vodilje.

"Melanija i te kako prati modu. Biće zaista prelepa kao prva dama - to je sigurno. Sigurna sam da će se mnogi svetski dizajneri utrkivati oko toga ko će da je stilizuje. Jedanput je moja mama došla da nas poseti dok smo živele u Parizu i Melanija joj je tada rekla: "Jednog dana biću poznata kao Sofija Loren". Ona joj je bila idol - njen izgled, lepota, misterioznost. Kada sam je videla u Beloj kući, setila sam se toga. Pomislila sam - eto gde je stigla. Mora da je imala tu neku unutrašnju snagu i osećaj da je nešto veliko čeka u životu. Ne znam - potpuno neverovatno", zaključuje Viktorija Silvested, Melanijina nekadašnja cimerka iz mlađih dana.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs