Šokantna životna priča

Lepu bogatašicu strpali u ludnicu: Dve godine joj nema ni traga ni glasa! (FOTO, VIDEO)

Ćerku preminulog uzbekistanskog predsednika i milijardera u ludnicu je zatvorio naslednik njenog oca, Šavkat Mirzijajev - tvrdnja je koja kola po tamošnjim medijima, a lepu Gulnaru niko nije video već pune dve godine
Vip priča
03:52h Autor:
Lepu bogatašicu strpali u ludnicu: Dve godine joj nema ni traga ni glasa! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Gulnara Karimova (44) nekada je bila najbogatija žena u SSSR-u, a otac joj je bio predsednik Uzbekistana.

Ćerku preminulog uzbekistanskog predsednika i milijardera u ludnicu je zatvorio naslednik njenog oca, Šavkat Mirzijajev - tvrdnja je koja kola po tamošnjim medijima, a lepu Gulnaru niko nije video već pune dve godine.

Gulnara je nekada bila najbogatija žena u SSSR-u i stalno prisutna u medijima. Navodno je u psihijatrijskoj bolnici završila nedugo nakon što je njen otac Islam Karimov umro od moždanog udara u septembru ove godine.Gulnara je u Uzbekistanu živela kao glamurozna pop zvezda, a prema tračevima eliminisao ju je novi predsednik kao svoju suparnicu i tzv. princezu, budući da ju je javnost doživljavala kao prirodnu naslednicu svog oca. Ćerka milijardera školovala se na prestižnom Harvardu, kao pevačica je nastupala pod umetničkim imenom Gugoša, radila je i kao model i kao kreatorka s vlastitim revijama na uglednim Nedeljama mode, diplomata i, po svojim rečima, "izaslanica egzotične uzbekistanske lepote".

Smatrali je božanstvom, tragično završila: Devica do 39, muž joj uništio život! (FOTO, VIDEO)

U svetskim medijima se pojavila informacija iz pouzdanih izvora da je Gulnara primljena u psihijatrijsku ustanovu, a njeno zatvaranje obeležava tragičan kraj "princeze" koji je počeo padom SSSR-a.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šef zloglasne tajne uzbekistanske policije njenom ocu i gvozdenom diktatoru Islamu Karimovu je 2013. pokazao vrlo kompromitujući dosije "princeze" koji je sadržao mnoštvo golišavih fotografija i dokaze koruptivnih radnji. Karimov, poznat po tome da je kuvao svoje političke protivnike do smrti, tada je navodno bacio kristalnu pepeljaru na šefa policije i hitno pozvao svoju najstariju ćerku. Ošamario ju je svom snagom, a povod je navodno bilo njeno snimanje samo s paunovim perjem, bez donjeg veša.

Gulnara je navodno povlašćeni korisnik fondacije vredne 615 miliona dolara koje je njen otac ostavio nakon svoje smrti u jednoj švajcarskoj banci, a pod blokadom je zbog sumnje o nelegalnom poreklu prihoda kroz korupciju i privatizaciju državne telekomunikacione službe. Karimova je 2014. bila u kućnom pritvoru, a bivši britanski veleposlanik u toj zemlji Kreg Marej uporedio ju je s negativkom iz filmova o Džejms Bondu - jednako lepom i jednako opasnom.

"Gulnara je jedan vražji paket, bogatija od Paris Hilton, užasno inteligentna i seksi. Ima diplomu s Harvarda, crni pojas u borilačkim veštinama, tečno govori četiri jezika, a okolo je hodala s nabildovanim momkom koji je išao tri koraka iza nje, pognute glave", kaže Marej.

Uprkos bogatstvu i privlačnosti, Karimova je bila vrlo omražena među "običnim" pripadnicima svog naroda. Doživljavaju je kao pohlepnu i nemilosrdnu, gladnu novca i slave koja je koristila svog oca kako bi uništavala tuđe poslove i sama se bogatila. Uprkos gomili dokaza protiv nje, nikad nije osuđena.

Žene ga obožavale, muškarci mu se divili: Glumac dotakao dno i spiskao celo bogatstvo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Gulnara i njena ćerka Iman (18) u javnosti nisu viđene od 2014., a njen sin koji se pritajio u Velikoj Britaniji tvrdi da nije uspeo da stupi u kontakt s majkom otkako se navodno nalazi u bolnici.

Karimovoj je zabranjeno da dođe na sahranu svog oca, a pretpostavlja se da će ogromno bogatstvo iza njega među sobom podeliti vladajuća politička elita na čelu sa sadašnjim predsednikom, Mirzijajevim.

Ubio oca, brata i svakog ko mu se našao na putu: Tamna strana Karađorđa Petrovića!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs