Traumatično iskustvo

Poslali je na psihijatriju: Zbog pogrešne dijagnoze lekari glumici uništili život! (FOTO)

Pre nego što joj je uopšte dijagnostikovana prava bolest, doktori su govori da se radi o depresiji i glumicu poslali kući uz recept za jake antidepresive
Vip priča
02:52h Autor:
Poslali je na psihijatriju: Zbog pogrešne dijagnoze lekari glumici uništili život! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumici Dženifer Espozito je dijagnostikovana celijakija - bolest zbog koje organizam ne podnosi gluten. Nakon što joj je za vreme snimanja ispao zub, glumica je posetila doktora, za kojeg je mislila da će da je pregleda, a ne "da je pošalje" u psihijatrijsku bolnicu.

Mučna borba slavne glumice na hemioterapiji: Oči mi stalno suze, želim da ostanem kod kuće! (FOTO)

"Šta uraditi kada te niko ne sluša?" pitala je Dženifer glumicu Melisu Mekarti koja joj je rekla da nešto s njom nije u redu, da je bolesna dok su zajedno radile na snimanju serije "Samantha Who?".

Kad telo odbaci gluten: Ne ignorišite ove znakove, zdravlje vam je opasno ugroženo!

Glumica nije znala šta joj je, mislila je da je gotova. Naime, gluten je tada još konzumirala, a u međuvremenu su joj ispali kosa, nokti i trepavice. Pre nego što joj je uopšte dijagnostikovana celijakija, doktori su govori da se radi o depresiji i glumicu poslali kući uz recept za jake antidepresive. Na kraju je Dženifer uspela da dobije pravu dijagnozu i trenutno piše knjigu o celijakiji. Rekla je i da se toj bolesti treba posvetiti svaki dan.

Ima dvoje dece, a kao da se nije porađala: Glumica je mršava zbog ovog obroka! (RECEPT, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs