Neodoljiva porodica

Džordž i Šarlot se oprostili od Kanade: Mališani svojim ponašanjem oduševili sve! (FOTO, VIDEO)

Hiljade i hiljade poštovalaca mlade britanske kraljevske porodice okupilo se u luci u Viktoriji kako bi ispratili Kejt Midlton i princa Vilijama sa njihovim mališanima
Vip priča
22:30h Autor:
Džordž i Šarlot se oprostili od Kanade: Mališani svojim ponašanjem oduševili sve! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / Jonathan Hayward

Princ Džordž i princeza Šarlot oprostili su se od Kanade u kojoj su proteklih 8 dana bili na svom prvom zajedničkom "službenom" putovanju.

Neodoljiva princeza Šarlot: Zbog jedne reči postala glavna zvezda dečije zabave! (FOTO, VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Tom prilikom hiljade i hiljade poštovalaca mlade britanske kraljevske porodice okupilo se u luci u Viktoriji kako bi ispratili Kejt Midlton i princa Vilijama sa njihovim mališanima, piše britanski Metro.

Princ Vilijam izjavio je da su on i Kejt veoma srećni što su upoznali decu sa ovom zemljom Komonvelta koja će imati veliku ulogu u njihovim životima.

Nikad seksepilnija Kejt Midlton: Vatrenom haljinom vojvotkinja prekršila dugu tradiciju! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

"Ketrin i ja smo veoma zahvalni narodu Kanade za toplu dobrodošlicu i gostoprimstvo koje su nam pružili protekle nedelje. Bilo nam je mnogo lepo u Britanskoj Kolumbiji i Jukonu i nikada nećemo zaboraviti predivna mesta koja smo videli i brojne ljude koji su došli da nas lično dočekaju.

Veoma smo srećni što smo upoznali Džordža i Šarlot sa Kanadom. Ova zemlja odigraće veliku ulogu u životima naše dece i stvorili smo srećne uspomene tokom posete. Videćemo se uskoro opet", navodi se u Vilijamovom zvaničnom saopštenju.

Gledala ga kao zaljubljena šiparica: Kejt Midlton otvoreno flertovala sa kanadskim premijerom!(FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kada je u pitanju opraštanje od ove zemlje, u centru pažnje bili su upravo Džordž i Šarlot. Trogodišnji budući britanski kralj i njegova 17-mesečna sestra otopili su srca okupljenih koji su im mahali i ispratili ih kako dolikuje.

Foto: AP
Foto: AP

Prvo je Džordž počeo radosno da maše ručicom čim je izašao iz džipa, da bi mu se uskoro pridružila i sestrica, što je naišlo na opšte oduševljenje.

Sin mu je pravi majmunčić: Princ Vilijam jedino ovako može da smiri malenog Džordža!

Foto: AP
Foto: AP

Nakon toga, nestašni Džordž ponovo nije hteo da "baci pet", ovoga puta dečaku koji ga je ispraćao, već se postiđeno okrenuo ka tati. Inače, takva situacija se prvi put desila kada je kraljevska porodica tek sletela u Kanadu, a princ "iskulirao" premijera Džastina Trudoa.

Mali Džordž nasmejao sve: Postupak princa o kojem bruji ceo svet! (VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Međutim, čini se da mu je ipak sestra ukrala svu pažnju, jer je princezica bez ikakvog ustezanja mahala i pozdravljala sve koji su došli da ih isprate, a cela porodica je strpljivo pozirala fotoreporterima.

Kraljevska punđa: Frizura Kejt Midlton, odraz čiste elegancije! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Na kraju, kada su ušli u avion, Džordž je "prilepio" nosić za prozor aviona i obećao roditeljima da će ih on lično vratiti u Englesku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Nakon što smo poleteli, jedan od kopilota je izašao, a Džordž se popeo na njegovo mesto i počeo da se igra sa kontrolnom tablom pretvarajući se da pilotira. Kejt ga je upitala: 'Gde ćeš da nas odvedeš? U Kanadu?' A Džordž joj je odgovorio: 'Ne, voziću nas u Englesku' ", otkrio je pilot Šon Stjuart.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs