Životna priča

Smrt mladog brata, razvod roditelja, borba sa zavisnošću: Jaka žena nakon svih nedaća! (FOTO)

Celog mog života gledala sam svoje roditelje koji su bili zavisni od alkohola. To je nasledna bolest. Brata sam izgubila kad je imao 20 godina jer je bio zavisan od heroina. Najveći uspeh u mom životu biće ako ostanem trezna dok ne umrem, otvorila je dušu Džejmi Li Kertis
Vip priča
16:24h Autor:
Smrt mladog brata, razvod roditelja, borba sa zavisnošću: Jaka žena nakon svih nedaća! (FOTO)
Foto: AP / Powers Imagery

Džejmi Li Kertis, koju gledaoci najviše pamte iz filmova kao što su "Noć veštica", "Istinite laži", "Krvavo matursko veče" i "Riba zvana Vanda", trenutno ima jednu od glavnih uloga u FOX-ovoj horor seriji "Scream Queens".

Već dugo je nismo videli u nekom većem filmskom ostvarenju, a u intervjuu za Daily Beast glumica je objasnila zašto je to tako. Naime, Džejmi tvrdi da u Holivudu vlada diskriminacija kada su godine glumica u pitanju.

"Vidim samo žene određenih godine koje rade. Samo Kirsti Eli i ja u seriji "Scream Queens" imamo 65 godina. Stvari su se promenile", govori gumica.

Burna prošlost Sofije Loren dostojna filma: Zatvor, život na ivici smrti i spontani pobačaji! (FOTO)

Kako je dodala, drugi veliki problem Holivuda su droga i alkohol. I sama je imala velikih problema s opijatima, ali kako navodi, trezna je već 18 godina.

"Bila sam zavisnica. Nakon toga, bez njih nisam mogla gotovo deset godina. Uzimala sam ih previše odjednom jer sam njima želela da ubijem emocionalni i fizički bol. Samo sam želela da prestane. U tajnosti sam se borila sa tim. Naporno sam radila na odvikavanju i tome da na osnovu svog iskustva pomognem drugima", ispričala je Džejmi koja je postala zavisna od tabletama nakon jednog kozmetičkog zahvata.

Podvrgla se uklanjanju podočnjaka nakon što joj je snimatelj rekao da ima "vrećice" ispod očiju.

"Većina ljudi, kao u mom slučaju, postane zavisna nakon nekog medicinskog zahvata. Ali kada žudnju za tabletama više ne možete da kontrolišete, često bude prekasno", prisetila se. Osim od tableta, bila je zavisna od alkohola i kokaina.

"Celog mog života gledala sam svoje roditelje koji su bili zavisni od alkohola. To je nasledna bolest. Brata sam izgubila kad je imao 20 godina jer je bio zavisan od heroina. Najveći uspeh u mom životu biće ako ostanem trezna dok ne umrem", otvorila je dušu ova holivudska glumica.

Žene ga obožavale, muškarci mu se divili: Glumac dotakao dno i spiskao celo bogatstvo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džejmi je imala samo tri godine kada su joj se roditelji razveli, a to iskustvo za nju je bilo traumatično.

"Sve sam mrzela, osećala sam se izdato, bilo me sram", priča Džejmi. Kao najmlađe dete u porodici, osećala je potrebu da spase brak svoj roditelja. Osećala se kao da je podbacila kad u tome nije uspela. I tu je sve krenulo.Uprkos svim životnim poteškoćama, posle godina terapije, Džejmi je danas srećna i vesela osoba.

Ima petoro dece, milione na računu i majku koja radi na ulici: Životna priča ruske Pepeljuge! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U srećnom braku je s Kristoferom Gestom s kojim ima dvoje dece. Inače, holivudski debi glumice bio je kad je imala 19 godina u filmu "Halloween", a tokom godina je sedam puta bila nominovana za Zlatni globus, od čega je dva osvojila. Danas kaže da nikad nije težila zvezdanoj karijeri u Holivudu.

"Ne želim ono što nemam, ne želim ništa. Sve što imam je blagoslov. Imam porodicu, imam nešto novca u banci, imam smisla za humor i trezna sam", zaključila je glumica.

Bio je magnet za žene, umro pod čudnim okolnostima: Skandalozan život slavnog pevača! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs