Stigla ga karma

Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda Breda Pita: Nije skidala osmeh s lica! (FOTO)

Držeći se za ruke, bračni par Aniston - Tero je izašao iz prestižnog restorana i nasmejan prošetao njujorškim ulicama
Šuška se
09:28h Autor:
Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda Breda Pita: Nije skidala osmeh s lica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Veliki deo fanova nekadašnjeg ljubavnog trougla Džoli-Pit-Aniston zanima kakav je stav lepe Dženifer po pitanju razvoda para koji joj je 11 godina slamao srce. Ipak, "Prijateljica" se do sada nije oglašavala u medijima na ovu temu, premda je Dejli mejl javio šta je ona svojim prijateljima rekla kada je čula za kraj Branđeline, piše Story.rs.

Ni ne čudi to što Dženifer ne želi da govori o Bredu Pitu - za nju je ta priča završena čim se od njega razvela. Nakon rastanka s njim, Anistonova je imala nekoliko kraćih veza, da bi se 2011. zaljubila u glumca, režisera i scenaristu Džastina Teroa. Par se u tajnosti venčao prošle godine, a mnogi komentarišu da Dženifer, iako je pred kamerama više od 20 godina nikada nije izgledala ovako srećno. A kako i ne bi kada za Džastina Teroa mnogi kažu da je jedan od najseksepilnijih muškaraca u Holivudu danas?!

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džastin i Dženifer stanuju u losanđelesoj vili procenjenoj na 22 miliona dolara i uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno, a pre dva dana su ih predstavnici medija spazili pri povratku s romantične večere.

Držeći se za ruke, bračni par je izašao iz prestižnog restorana i nasmejan prošetao njujorškim ulicama. Novinari su Dženifer "zasuli" pitanjima o Bredu i Anđelini, ali je njen suprug zaštitnički stao ispred nje, te su nasmejani nastavili svoje romantično veče bez smetnji i verovatno bez ijedne misli o Branđelini...

Slavna voditeljka isprozivala Breda Pita: Bio si zaglavljen sa ludačom i 85-oro dece! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs