U svom maniru

Slavna voditeljka isprozivala Breda Pita: Bio si zaglavljen sa ludačom i 85-oro dece! (FOTO)

Postoje glasine da je deo problema to što je Bred navodno pio i previše pušio marihuanu. Pitam se zašto je morao da se leči na taj način, počela je Hendlerova
Šuška se
17:32h Autor:
Slavna voditeljka isprozivala Breda Pita: Bio si zaglavljen sa ludačom i 85-oro dece! (FOTO)
Foto: AP / Jordan Strauss

Čelsi Hendler je definitivno našla način da se "ogrebe" o malo slave zahvaljujući razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli i pažnji medija koju je on privukao, piše Story.rs.

Da li je to dobar način da se o vama govori ili ne, ostavićemo na drugima da polemišu, tek Hendlerova, koja je svojevremeno govorila grubo o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, čitavoj zemlji Srbiji, članicama porodice Kardašijan i mnogim drugim poznatima, obrušila se na par Džoli-Pit.

Hotelska soba i neočekivan poziv u tri ujutro: Ispovest Čelzi Hendler šokirala javnost!

"Postoje glasine da je deo problema to što je Bred navodno pio i previše pušio marihuanu. Pitam se zašto je morao da se leči na taj način", počela je Hendlerova. "Možda zato što je mogao da provede proteklih 12 godina na jezeru Komo "viseći" sa Džordžom Klunijem i Metom Dejmonom, a umesto toga je bio zaglavljen u kući s 85-oro dece koja govore 15 različitih jezika."

Potom je Čelsi dodala i uvredu na račun glumice Anđeline Džoli.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Oh, da, i za to što si oženio je*enu ludaču, zato!"

Hendlerova je, inače, godinama bliska prijateljica s Bredovom bivšom suprugom Dženifer Aniston. Glumica koju smo zavoleli u seriji "Prijatelji" nije javno reagovala na vest o razvodu njenog bivšeg supruga i Anđeline Džoli, zbog koje ju je ostavio, ali su mediji saznali šta je ona tim povodom rekla svojim prijateljima.

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs