Moderna porodica u tradicionalnom okruženju

Prvi deklarisani gej u britanskoj kraljevskoj porodici: Ćerke prihvatile da tata ima dečka! (VIDEO)

Sad kad sam pronašao Džejmsa, znam da više nikoga ne moram da lažem i da neću ostariti potpuno sam, kaže kraljičin rođak
Vip priča 19.09.2016. - 13:19h Autor: jutarnji.hr
Foto: Reuters / Russell Cheyne

Rođak kraljice Elizabete, lord Ajvar Mauntbaten, po prvi put je otvoreno progovorio o svojoj seksualnosti sada kad je konačno našao pravu ljubav. Lord Mauntbaten, potomak kraljice Viktorije, svetu je obelodanio da je pronašao sreću u zagrljaju svog novog partnera, Džejmsa Kojla, direktora kabinskog osoblja u avionima, pišu britanski mediji.

 

Ne sme da pisne od kraljice: Elizabeta se drala na Vilijama pred celim svetom! (VIDEO)

 

Lord Ajvar Mauntbaten i Džejms Kojl, foto: printscreen Youtube / Royal Reviewer
Lord Ajvar Mauntbaten i Džejms Kojl, foto: printscreen Youtube / Royal Reviewer

Razvedeni Mauntbaten je u subotu u intervjuu rekao: "Dugo svojim rođacima i prijateljima, a ni samom sebi, nisam želeo da priznam da me privlače muškarci. Zakopao sam to duboko u sebi. Ali sad kad sam napokon pronašao ljubav, ne mogu biti srećniji." Ovaj 53-godišnjak je rekao da je novog partnera upoznao na skijanju u švajcarskom rizortu Verbijeu.

 

"Nije problem moje poreklo, već generacija kojoj pripadam. O tome tokom mog odrastanja nije smelo da se razgovara, ali divno je koliko smo u poslednje vreme napredovali kad je u pitanju tolerancija i prihvatanje različitosti. "Izlazak iz ormara" je tako smešan izraz. Uvek sam se borio sa svojom seksualnošću, a na neki način to još uvek činim. Pokušao sam da ostvarim veze sa ženama, ali to nikad nije funkcionisalo. Kad sam bio tinejdžer prolazio sam kroz vrlo težak period. Ali sada ne mogu da budem srećniji što sam napokon pronašao nekoga koga mogu da zovem partnerom", kaže lord Mauntbaten o svom priznanju.

 

Najpoznatiji teoretičar zavere: Reptili vladaju svetom, samo nadareni mogu da ih vide! (FOTO)

 

Peni i Ajvar Mauntbaten, foto: printscreen Youtube / Royal Reviewer
Peni i Ajvar Mauntbaten, foto: printscreen Youtube / Royal Reviewer

Njegova bivša supruga Peni, od koje se razveo 2011. godine, i njihove tri ćerke u potpunosti ga podržavaju i dobro su prihvatile njegovog novog partnera.

 

"Srećnija sam sada, iako još uvek nisam potpuno prihvatila činjenicu da je gej", rekla je Peni.

 

Slavni glumac o princezi Dajani: Te noći bio sam njen princ na belom konju! (FOTO)

 

Peni i Ajvar Mauntbaten sa ćerkama, foto: printscreen Youtube / Royal Reviewer
Peni i Ajvar Mauntbaten sa ćerkama, foto: printscreen Youtube / Royal Reviewer

"U idealnom svetu znam da bi našim ćerkama bilo draže da su im roditelji još uvek u srećnom braku, ali one jako vole i svoju modernu porodicu. Njihov tata ima novog dečka. To je istovremeno i komplikovano i jednostavno. Sad kad sam pronašao Džejmsa, znam da više nikoga ne moram da lažem i da neću ostariti potpuno sam", kaže Mauntbaten.

 

Vest koja potresa Veliku Britaniju: Princ Hari i Kejt Midlton u tajnoj vezi? (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs