Život na visokoj nozi

Mlada bogatašica iz slavne porodice koju niko ne primećuje: Zasenile je maćeha i polusestra! (FOTO)

Ivanka Tramp u javnosti se naziva omiljenom ćerkom Donalda Trampa, ali i njegovim najefikasnijim oružjem u kampanji. Ali, nikako ne treba zaboraviti na njegovu drugu ćerku Tifani
Vip priča
14:58h Autor:
Mlada bogatašica iz slavne porodice koju niko ne primećuje: Zasenile je maćeha i polusestra! (FOTO)
Foto: Instagram / Tiffanytrump

Donald Tramp je pravi porodični čovek. Tri puta se ženio glamuroznim ženama, a razvodima dva puta završio na naslovnicama. Godine 1977. venčao se s češkom manekenkom Ivanom Zelničkovom s kojom ima troje dece.

Donald Trump Junior ima 37 godina, Ivanka 33 godine, Erik 31 godinu, a svi mu pomažu u njegovoj predsedničkoj kampanji.

Od 1993. do 1999. bio je u braku s glumicom Martom Mejpls. S njom ima ćerku Tifani koja ima 21 godinu.

Ima milione, mnogi je žele, ali niko ne sme da joj priđe: Evo zašto! (FOTO)

Sa slovenskom manekenkom Melanijom Knavs venčao se 2005. i dobili su sina Barona koji sada ima 10 godina. Donald je odavno naučio da je važno imati uz sebe pametnu ženu, pa je tako odgajao svoje ćerke da se zauzmu za sebe i u životu rade ono što vole i budu uspešne u tome.

U domu Melanije Tramp luksuz ima prednost: Sve je u zlatu i mermeru! (FOTO)

Ivanka Tramp u javnosti se naziva omiljenom ćerkom Donalda Trampa, ali i njegovim najefikasnijim oružjem u kampanji protiv kojeg nemaju šta da kažu ni njegovi najžešći protivnici. Ali, nikako ne treba zaboraviti na njegovu drugu ćerku Tifani.

Ovo su neke stvari koje svakako morate znati o drugoj miljenici slavne porodice.

1.Njena majka je Marla Mejpls

Upravo je Marla devedesetih godina izazvala pravi skandal nakon što je započela aferu s tada oženjenim Donaldom. Svi su je gledali kao rasturačicu slavne porodice koja je razorila 12-godišnji brak Trampa i Ivane. Nakon razvoda, Marla i Donald su uplovili u bračnu luku i ubrzo je stigla i Tifani.

Glamurozna i skandalozna prošlost bivše žene Donalda Trampa: 6 stvari koje morate znati o Marli!

2.Tifani i njena majka jako su bliske

Nakon razvoda od Donalda, Tifani i njena majka odselile su se u Kaliforniju, a tata Donald ih je finansijski izdržavao. Jednom prilikom je Marla ispričala Opri Vinfri da su ona i Tifani često kuvale zajedno, igrale tenis i imale su puno zajedničkih aktivnosti što ih je upravo i zbližilo.

3.Tifani je upravo diplomirala

Mala naslednica je ove godine završila Univerzitet u Pensilvaniji, na kojem je stekla diplomu iz sociologije i urbane kulture. Sve vreme studija imala je podršku roditelja, ali i polubrata i polusestre Ivanke i Barona.

Ovo niste znali o Melaniji Tramp: 8. stavka će vas ostaviti bez teksta!

4.Pokušala je da izgradi pop karijeru

Tokom svojih tinejdžerskih dana izrazila je želju da bude pop pevačica.

"Volim muziku, ona je uvek bila deo mene. Trenutno je to samo hobi, ali bih možda kroz nekoliko godina to volela da dignem na neki profesionalni nivo", rekla je za Daily Mail. Do sada je izdala jednu pesmu "Like a Bird", ali i to je početak.

5.Njen Instagram profil je itekako popularan

Ona je jedna od onih bogatih klinaca na Instagramu. Druži se s poznatim facama kao što su Kira Kenedi i EJ Džonson i ima preko 200.000 obožavalaca na toj društvenoj mreži koji mogu da uživaju u njenoj dizajnerskoj odeći ili luksuznim lokacijama kojima se hvali.

Ovako putuju milioneri: Raskoš i ekskluziva svakodnevice Tamare Eklston! (FOTO)

Sve u svemu, slavna porodica drži se na okupu i polubraća i polusestre jako su bliski.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs