Najbogatija tinejdžerka u Londonu

Ima milione, mnogi je žele, ali niko ne sme da joj priđe: Evo zašto! (FOTO)

Ova 18-godišnja ćerka ruskog tajkuna mogla bi da izabere bilo kog dečka kojeg želi, jer njena privlačnost ne leži tek u bogatstvu, već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac
Vip priča
19:48h Autor:
Ima milione, mnogi je žele, ali niko ne sme da joj priđe: Evo zašto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona je jedna od najpoželjnijih plavuša u Londonu, a Sofiju Abramovič znaju i kao najbogatiju tinejdžerku u ovom gradu. I sve to zahvljujući svom ocu Romanu.

Ova 18-godišnja ćerka ruskog tajkuna i vlasnika fudbalskog kluba "Čelzi" mogla bi da izabere bilo kog dečka kojeg želi, jer njena privlačnost ne leži tek u bogatstvu (a "teška" je milijardu funti), već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac.

Kako bogataši vaspitavaju svoju decu: Drastična razlika!

Ali umesto da leti iz veze u vezu i paradira po crvenom tepihu, navodno jako simpatična i draga Sofija najradije provodi vreme s ocem. Zato bi onaj koji bi želeo da joj se približi trebalo da bude stvarno odvažan i neustrašiv.

Uprkos tome što je puno s tatom, Sofija ipak nađe vremena i za glamurozan život. Tako se povremeno doleti privatnim avionom na francusku rivijeru, uživa u najfinijem šampanjcu ili potroši 200.000 funti tokom zimskih praznika kako bi se provodila s prijateljima - Bekamovima. Jer, ipak je ona tatina princeza.

Prošle godine je 18. rođendan proslavila u sopstvenom noćnom klubu s 500 prijatelja, na šta je tata potrošio "samo" 30.000 funti. Roman pak nije prisustvovao žurci, budući da je tamo bila njegova bivša supruga, Sofijina majka Irina.

Sin najbogatijeg čoveka na svetu otkrio: Ovako izgleda odrastanje uz milijardera! (FOTO)

Kada nije s Bekamovima, Sofija se rado druži sa 17-godišnjom ćerkom poznatog kuvara Gordona Remzija, pa devojke često zajedno odlaze na luksuzne odmore - na primer, sad su bile na Maldivima.

Kad ipak nađe vremena za školu, tamo je voze u blindiranom Rendž Roveru, a dok je bila mlađa, često je u malo udaljeniju školu išla helikopterom. Sad radije putuje s vozačem i telohraniteljima u terencu.

Sofija često objavljuje fotografije s tatom, kojeg očigledno obožava, a koji joj bez pogovora ispunjava svaku želju, pa je tako dobila i najskuplje konje kad se počela da se bavi jahanjem. Taj sport joj čak i dobro ide, pa se druži s drugim devojkama koje dele tu strast.

Iako neki tvrde da Roman Sofiju drži na "kratkoj uzici", drugi smatraju da to nije nimalo čudno kad znate koliko je loš uticaj princeza u provodu, tačnije njegove najstarije ćerke Ana, koja živi i studira u Njujorku. Ali pod znakom pitanja je koliko studira jer je uvek spremna za probleme i žurke. Za razliku od tatinog ponosa - Sofije, piše Daily Mail.

Čisto bahaćenje i preterivanje sa novcem: Nećete verovati kako izgleda kuća Bila Gejtsa! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs